ΔΕΙΤΕ: Την ανάδειξη του νικητή «Ζήσε τη στιγμή σου με ένα τραγούδι»

Όλα όσα έγιναν στον μεγάλο τελικό

ΔΕΙΤΕ: Την ανάδειξη του νικητή «Ζήσε τη στιγμή σου με ένα τραγούδι»

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο τελικός του μουσικού διαγωνισμού «Ζήσε τη στιγμή σου με ένα τραγούδι», που διοργάνωσε το Athens Metro Mall σε συνεργασία με τη δισκογραφική εταιρεία Spicy, με νικητή το συγκρότημα Γιώργος Γαλανόπουλος & the Band.

Μουσικές εκπλήξεις, μοναδικές εμφανίσεις, χορός και πολύ κέφι περίμεναν το κοινό που κυριολεκτικά κατέκλυσε το εμπορικό κέντρο για να παρακολουθήσει ζωντανά τον μεγάλο τελικό.

O ραδιοφωνικός σταθμός ΔΡΟΜΟΣ 89,8 FM υποδεχόταν από νωρίς στο Athens Metro Mall το κοινό με τις μεγαλύτερες ελληνικές επιτυχίες της πόλης σε ένα live radio show.

Η παρουσιάστρια της βραδιάς Γιώτα Τσιμπρικίδου έδινε τον ρυθμό και στην κορύφωση του event κάλεσε στη σκηνή τη μοναδική Έλλη Κοκκίνου για μία αποκλειστική συνέντευξη και για να πραγματοποιήσει αμέσως μετά την απονομή του βραβείου.

Το συγκρότημα Γιώργιος Γαλανόπουλος & The Band ερμήνευσε το πρωτότυπο τραγούδι του με τίτλο «Το φιλί όλου του κόσμου», που ανακηρύχθηκε πρώτο μετά από ψηφοφορία των fans του Athens Metro Mall και της επιτροπής της Spicy.

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΩΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΩΝ:

image001-01.jpg


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top