Γ. Τσιμιτσέλης:«Έχω απατήσει, αλλά αν με απατήσουν θα είναι πλήγμα για μένα»

«Δεν είχα λεφτά ούτε για εισιτήριο λεωφορείου»

«Κουλ» με την οικονομική κρίση παρά την μεγάλη μείωση που έχει δεχτεί στον μισθό του είναι ο ηθοποιός, Γ. Τσιμιτσέλης, ο οποίος σε συνέντευξη του τονίζει «Σκέφτομαι περισσότερο τα έξοδα και προσπαθώ να τα συμμαζέψω. Προσπαθώ τουλάχιστον στον ψυχολογικό τομέα να μην με επηρεάζει πολύ. Σίγουρα οι απολαβές μου μειώνονται. Έτσι και αλλιώς, δεν έπαιρνα τον βασικό μισθό αλλά πολύ περισσότερα χρήματα, οπότε και με τη μείωση μπορώ να ζήσω», ενώ προσθέτει πώς οι απολαβές του είναι μειωμένες κατά 50%!

Πιθανότατα η αισιοδοξία του πηγάζει από το γεγονός ότι έχει περάσει οικονομικά δύσκολα στην ζωή του, αφού όπως χαρακτηριστικά λέει δεν είχε χρήματα ούτε για ένα εισιτήριο λεωφορείου. «Έχω ζήσει και με λιγότερα από 300 ή ακόμα και 200 ευρώ. Τα πρώτα χρόνια που ήμουν στην Αθήνα, τα χρήματα έφταναν ίσα- ίσα για να καλύπτω τη σχολή. Με βοηθούσε η μητέρα μου να πληρώνω το ενοίκιο μου. Ήμουν με ελάχιστα λεφτά. Δεν έβγαινα από το σπίτι καθόλου… Ψώνιζα μόνο τα απαραίτητα στο σούπερ μάρκετ, για να μαγειρεύω στο σπίτι και ήμουν συνέχεια μέσα. Υπήρξαν στιγμές που δεν είχα χρήματα να πάρω ένα εισιτήριο λεωφορείου», λέει χαρακτηριστικά.

Ο ηθοποιός μιλάει όμως και για την προσωπική του ζωή και παραδέχεται «Ναι, έχω απατήσει». Ενώ για το αντίστροφο, αν έχει απατηθεί δηλαδή, λέει: «Δεν το έχω μάθει για να σας πω την αλήθεια, αλλά ίσως να έχει συμβεί. Καλύτερα που δεν το έμαθα, γιατί φαντάζομαι ότι θα ήταν πολύ μεγάλο πλήγμα για τον εγωισμό μου, γιατί ουσιαστικά, ο εγωισμός σου είναι που διαλύεται».

Πάντως, σήμερα στην προσωπική του ζωή είναι καλά. Ως γνωστόν τα τελευταία χρόνια διατηρεί δεσμό με την Βάσω Λασκαράκη, με την οποία συγκατοικούν. Ωστόσο, δεν σκέφτονται τον γάμο, ενώ στο ενδεχόμενο ενός παιδιού απαντά: «Ποτέ δεν είσαι έτοιμος για κάτι αν δεν το αντιμετωπίσεις. Δεν μπορώ να σας πω απ�� τώρα πως θα αντιδράσω. Φαντάζομαι ότι θα χαρώ πολύ. Είμαι κατά της έκτρωσης».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top