Κόντρα για το γυμνό της Rihanna: από πού το πήρε;

Δείτε την «ταύτιση» με Lady Gaga, Janet Jackson και εξώφυλλο περιοδικού

«Φωτιές» άναψε το εξώφυλλο για το έβδομο album της Rihanna -στο οποίο, όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, εμφανίζεται γυμνή και με λέξεις γραμμένες πάνω στο κορμί της- καθώς θυμίζει έντονα… Lady Gaga, Janet Jackson και αμερικάνικο περιοδικό!

Στο εξώφυλλο του «Unapologetic» η Riri καλύπτει με το χέρι της το γυμνό της στήθος και διάφορες λέξεις, σε άσπρο και μαύρο χρώμα, καλυπτουν το κορμί της.

Το cover της νεαρής σταρ θύμισε σε πολλούς αντίστοιχη φωτογραφία της Lady Gaga, στην οποία εμφανιζόταν γυμνή και με διάφορες λέξεις κομμένες από εφημερίδα να καλύπτουν τα επίμαχα σημεία. Η εν λόγω πόζα κοσμούσε remix album της, που κυκλοφόρησε πριν από περίπου 2 χρόνια.

1.jpg

Άλλοι πάλι είδαν την Rihanna και θυμήθηκαν δύο πόζες της Janet Jackson, στη μία εκ των οποίων ήταν γυμνή και στην άλλη κάλυπτε το στήθος της με τα χέρια, στα οποία φορούσε μαύρα γάντια που έγραφαν τον τίτλο του δίσκου.

janet-jackson-topless-2012-07-31-300x300.jpg

Εκεί που η ταύτιση είναι μεγαλύτερη, πάντως, είναι μεταξύ του εξωφύλλου της Rihanna και του περιοδικού «Entertainment Weekly»: στο τεύχος Μαΐου του 2003, οι τρεις κοπέλες του συγκροτήματος Dixie Chicks πόζαραν γυμνές, με μαύρες λέξεις γραμμένες στα κορμιά τους!

3.jpg

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top