Βρέθηκε η γυναίκα που έκλεψε την καρδιά του Π. Παντελίδη;

ΔΕΙΤΕ τι λέει η ίδια για τη σχέση τους

Βρέθηκε η γυναίκα που έκλεψε την καρδιά του Π. Παντελίδη;
Τα τραγούδια του μιλούν για την απόλυτη…. «καψούρα». Μετά από έναν χωρισμό, άρχισε να γράφει τραγούδια τα οποία αφιέρωνε στην άπονη που του ράγισε την καρδιά και κατάφερε μέσα σε λίγο καιρό να γίνει το νέο όνομα στο λαϊκό τραγούδι και ο… «κυρίαρχος» του YouTube.

Ο λόγος για τον Παντελή Παντελίδη που με το «Δεν ταιριάζετε σου λέω» έχει κάνει τεράστιο σουξέ, στρέφοντας πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας.

Από ότι φαίνεται μάλιστα την πρώην ο Παντελής την ξεπέρασε και τώρα η καρδιά του ανήκει αλλού. Δημοσιεύματα θέλουν τον τραγουδιστή να έχει δεσμό με τη συνάδελφό του Ελένη Χατζίδου.

Η τραγουδίστρια μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR και έδωσε τις απαντήσεις της για τη σχέση της με τον Παντελή Παντελίδη.

«Όχι παρέα κάνουμε. Αν ήταν να είχε γίνει κάτι, θα είχε γίνει. Το πήραμε πολύ αδλεφικά, πολύ στην πλάκα και δεν βγήκε. Δε θα έβγαινε μέχρι τώρα; Είναι λογικό να λένε ότι είμαστε ζευγάρι γιατί είμαστε συνέχεια μαζί. Πέρα από τα live, κάναμε και ταξίδια μαζί, πήγαμε και στην Αλεξανδρούπολη, γνωρίστηκε με τους γονείς μου, αλλά όλα αυτά σε φιλικό επίπεδο», είπε η τραγουδίστρια.

Πάντως παραδέχθηκε ότι είναι ο τύπος του άνδρα που τη γοητεύει.

«Είναι ο τύπος του άνδρα που μου αρέσει. Είναι πολύ έξυπνος, τα έχει όλα αυτό το παιδί. Αν έχεις λίγο μυαλό, θέλεις αυτόν τον τύπο του άνδρα που καψουρεύεται, που πονάει, πουτ α σπάει όλα για μια γυναίκα και που θα κλάψει κιόλας», είπε.

Τόσο καλά φιλαράκια είναι μάλιστα οι δυο τους, που ο Παντελής Παντελίδης έγραψε κι ένα τραγούδι για την Ελένη Χατζίδου. Όσο για τους στίχους; Σκεφτείτε πονεμένη γυναίκα που ζητά εκδίκηση και θα καταλάβετε…
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top