Π. Ζήνα: «Το γαλόνι μου το πήρα με τον Δ. Μητροπάνο»

Τα πρώτα βήματα στην καριέρα της, οι συνεργασίες της και το νέο της πρόγραμμα

Π. Ζήνα: «Το γαλόνι μου το πήρα με τον Δ. Μητροπάνο»
Πρεμιέρα κάνει αύριο η Πέγκυ Ζήνα στο «Οδός Πειραιώς 178» και όπως αποκάλυψε στην Ελένη Μενεγάκη έχει ετοιμάσει ένα πρόγραμμα, στο οποίο θα ακουστούν όλες οι επιτυχίες που παίζονται τώρα στο ραδιόφωνο, αλλά και παλιά αγαπημένα τραγούδια.

Δίπλα της ο Δήμος Αναστασιάδης, ο Λούκας Γιώργας και μια ομάδα νέων καλλιτεχνών, σε ένα πρόγραμμα που μας πάει αρκετά χρόνια πίσω, στα προγράμματα που έκανε η Πέγκυ με τον Νίνο και τον Κώστα Καραφώτη.

Όπως είπε και η ίδια, οι καιροί είναι αρκετά δύσκολοι και δεν επιτρέπουν μεγάλες συνεργασίες, χωρίς να επιβαρυνθεί το κόστος για τους ανθρώπους που θα πάνε να τη δουν.

Γι’ αυτό άλλωστε επέλεξε να συνεργαστεί με νέους καλλιτέχνες και σε συνεργασία με τον επιχειρηματία να συμφωνήσουν σε πολύ προσιτές τιμές, αναγνωρίζοντας ότι οι εποχές είναι αρκετά δύσκολες.

«Εγώ το γαλόνι μου το πήρα με τον Δημήτρη Μητροπάνο. Δεν έχω να σκεφτώ κάποια συνεργασία που θα μου έδινε, αυτό που μου έδωσε ο Δημήτρης Μητροπάνος. Μακάρι να μου δοθεί η ευκαιρία να κάνω τέτοιες συνεργασίες και στο μέλλον, όμως για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, όταν κάνεις μια μεγάλη συνεργασία, αναγκαστικά μεγαλώνει και το budget και τώρα δεν είναι τέτοιες εποχές», είπε η Πέγκυ.

Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε επίσης και στα πρώτα της βήματα στο τραγούδι, αποκαλύπτοντας ότι έκανε μικρά, αλλά σταθερά βήματα και κατάφερε με τα χρόνια να πραγματοποιήσει όλα της τα όνειρα.

Παραδέχθηκε επίσης ότι μπορεί να έχει αναγνωριστεί το ταλέντο της ως τραγουδίστρια, αλλά σε ένα τομέα δεν έχει καθόλου ταλέντο. Ποιος είναι αυτός;

«Δεν έχω ταλέντο στο να γράψω μια μελωδία. Είμ��ι ειλικρινής. Μπορεί να μου βγει μια μελωδία μαζί με το συνθέτη μου, αλλά μόνη μου δεν μπορώ να γράψω μουσική. Το προσπάθησα κάποιες φορές και το αποτέλεσμα έμοιαζε με τραγούδια που έχουν ξανακουστεί», είπε.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top