Ξανά ερωτευμένος ο Κ. Σπυρόπουλος

"Τις σχέσεις μου δεν τις κρύβω, τις προφυλάσσω"

Ξανά ερωτευμένος ο Κ. Σπυρόπουλος

Έχει περάσει σχεδόν ένας χρόνος από τότε που ο Κώστας Σπυρόπουλος και η Μαρίνα Ασλάνογλου χώρισαν. Το διαζύγιό τους είναι οριστικό και πλέον και οι δύο βρίσκονται σε νέες σχέσεις.

spyropoulos1.jpg



Ο Κώστας Σπυρόπουλος τους τελευταίους μήνες είναι ζευγάρι με την επιχειρηματία Αγάπη Παπαδοπεράκη, ενώ η Μαρίνα Ασλάνογλου με τον κιθαρίστα Γιώργο Ματίκα. Άλλωστε, όπως δήλωσε ο Κώστας Σπυρόπουλος, ο έρωτας με την Μαρίνα Ασλάνογλου τους είχε τελειώσει όταν αποφάσισαν να χωρίσουν και το διαζύγιο ήταν κοινή απόφαση.

spyropoulos2.jpg


«Θεωρώ ότι ολοκληρώθηκε ένας κύκλος και από τις δύο πλευρές. Αν το συνεχίζαμε, θα παίρναμε διαζύγιο από την ίδια τη ζωή. Δεν παντρευτήκαμε για να χωρίσουμε, αλλά συνέβη και είμαστε καλά ως φίλοι», είπε.

spyropoulos3.jpg



Το πρώην ζευγάρι διατηρεί φιλικές σχέσεις και έχουν συχνή επικοινωνία... Μην φανταστείτε ότι ο Κώστας Σπυρόπουλος ζητάει συμβουλές για τη νέα του σχέση πάντως.

spyropoulos4.jpg


«Δεν χωρίσαμε άσχημα, ώστε να μην έχουμε επαφή, απλά δεν μπορούμε να μιλάμε σαν κολλητοί φίλοι ή να λέμε τα προσωπικά μας. Και ευτυχώς που δεν είχαμε και παιδί. Και λέω ευτυχώς γιατί ένα παιδί δημιουργεί παράταση χρόνου που δεν διευκολύνει να δεις καθαρά τι συμβαίνει σε μια σχέση», τόνισε.

spyropoulos5.jpg



Η νέα μελαχρινή αγαπημένη του ηθοποιού δεν ανήκει στον καλλιτεχνικό χώρο, αφού είνα�� ιδιοκτήτρια νυχτερινών μαγαζιών στου Ψυρρή. Σύμφωνα με πληροφορίες, είναι 35 ετών, κατάγεται από το Ηράκλειο Κρήτης και είναι μητέρα δύο κοριτσιών από τον πρώτο της γάμο. Ο Κώστας Σπυρόπουλος, πάντως, παρά τις κοινές τους εμφανίσεις αρνείται να μιλήσει για τη νέα του σχέση.

spyropoulos6.jpg


«Τις σχέσεις μου δεν τις κρύβω, τις προφυλάσσω», είπε με νόημα και δεν αποκάλυψε τίποτε περισσότερο.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top