Ποιός Έλληνας τραγουδιστής χώρισε και «παίζει» πάλι με την πρώην;

Έκανε παιδί, χώρισε, παντρεύτηκε, έκανε παιδί, χώρισε και τώρα πάει για επανασύνδεση με την πρώτη

Ποιός Έλληνας τραγουδιστής χώρισε και «παίζει» πάλι με την πρώην;

Απίστευτο μπλέξιμο με την προσωπική ζωή του Βαλάντη: μετά μία μακροχρ��νια σχέση και ένα παιδί, ο τραγουδιστής χώρισε, παντρεύτηκε και απέκτησε δεύτερο παιδί, ενώ τώρα… ξαναχώρισε και αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο επανασύνδεσης με την πρώτη του σύντροφο!

Ο τραγουδιστής υπήρξε για πολλά χρόνια ζευγάρι με την Έλενα Γκρέκου, με την οποία χώρισε αφού απέκτησαν ένα αγοράκι. Λίγο αργότερα, παντρεύτηκε την νέα του σύντροφο, Κατερίνα, με την οποία έχει ένα κοριτσάκι και τώρα… χωρίζουν.

«Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να τελειώνεις πιο γρήγορα μια σχέση που πάει να χαλάσει, πριν πάρει άσχημη τροπή», δήλωσε πρόσφατα ο τραγουδιστής και προκάλεσε την πικρία της Κατερίνας.

Χωρίς να κρύψει την ενόχλησή της, η Κατερίνα κατηγόρησε τον πρώην της για ανακρίβειες για πρόσθεσε: «εγώ δεν ασχο��ούμαι και δεν βγαίνω κάπου έξω να μιλήσω. Δεν σημαίνει ότι οι καλοί τρόποι είναι και αδυναμία... Καλό θα είναι να μην χρησιμοποιεί τέτοια γλώσσα και να είναι πιο προσεκτικός στις δηλώσεις του».

«Σκέφτομαι, να είμαστε πρώτα καλά, να φύγω να πάω Γλυφάδα να μείνω, γιατί ο μικρός πάει εκεί σχολείο και ο Βαλάντης μένει εκεί», λέει την ίδια ώρα η Έλενα Γκρέκου, αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο να… ξαναγίνει νυν!


Δείτε στο βίντεο το μπλέξιμο του τραγουδιστή με τις δύο γυναίκες και τι δηλώνουν

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top