Ελληνίδα ηθοποιός τραυμάτισε με το αυτοκίνητό της πεζή

Συγκλονισμένη, δηλώνει ότι δεν μπορεί να το ξεπεράσει

Ελληνίδα ηθοποιός τραυμάτισε με το αυτοκίνητό της πεζή
Την περασμένη εβδομάδα, κι ενώ πήγαινε στο θέατρο για πρόβα, η Μαρία Ιωαννίδου είχε μια τραυματική εμπειρία που τη σημάδεψε.

«Πήγαινα στη δουλειά μου, στο θέατρο με κανονική ταχύτητα, όταν ξαφνικά πετάχτηκε μπροστά μου μια κυρία. Μου έκανε νοήματα από μακριά να σταματήσω, αλλά ήταν αδύνατον να σταματήσω με την ταχύτητα που είχα. Πώς με φώτισε ο Θεός, πάτησα φρένο, όμως η γυναίκα με τη φόρα που ερχόταν χτύπησε στο παρμπρίζ και στο καπό του αυτοκινήτου μου», εξομολογήθηκε η ηθοποιός.

Εκείνη τη στιγμή η Μαρία Ιωαννίδου έπαθε σοκ. Ούρλιαζε και φώναζε στην κυρία για να δει αν είναι καλά. Για καλή της τύχη εκεί βρέθηκε ένας γιατρός που της είπε ότι η πεζή ήταν καλά και είχε ένα τραυματισμό στο ισχίο.

Η Μαρία Ιωαννίδου την επισκέφθηκε στο νοσοκομείο μετά από δύο μέρες, μίλησε με το γιατρό της και δεν έφυγε από κοντά της μέχρι να της πουν ότι όλα είναι περαστικά.

Μάλιστα αναβλήθηκε και η πρεμιέρα της, ενώ όπως λέει ακόμα η ψυχολογία της είναι χάλια και δεν μπορεί να παίξει στο θέατρο.

«Ήταν οδυνηρό. Η γυναίκα είχε λίγες εκδορές και έχει βγει από το νοσοκομείο, όμως εμένα που έχει αφήσει ψυχολογικό τραύμα και δεν μπορώ να κάνω πρεμιέρα. Κλαίω και χτυπιέμαι μέρα νύχτα ακόμα κι αν δεν φταίω», είπε.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top