Σ. Καλυβάτσης: «Χώρισα με την Αντιγόνη Ψυχράμη»

Εξομολογείται ότι αντιμετωπίζει πρόβλημα επιβίωσης

Σ. Καλυβάτσης: «Χώρισα με την Αντιγόνη Ψυχράμη»

Αποκαλυπτικός ήταν ο Σωτήρης Καλυβάτσης σε συνέντευξή του στον Δ. Στρουμπάκο και τον Ιόνιον FM. Ο γνωστός ηθοποιός λοιπόν αποκάλυψε ότι δεν είναι πια μαζί με την Αντιγόνη Ψυχράμη, ενώ δε δίστασε να παραδεχθεί ότι τον τελευταίο καιρό αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα επιβίωσης.

«Με την Αντιγόνη δεν είμαστε πια μαζί, αλλά παραμένουμε δύο πολύ καλοί φίλοι. Χωρίσαμε το Πάσχα», είπε ο ηθοποιός και παραδέχθηκε ότι ο χωρισμός του, σε συνδυασμό με μια σειρά άλλων γεγονότων τον έχει λίγο αποσυντονίσει.

Στη συνέντευξή του ο Σωτήρης Καλυβάτσης εξομολογήθηκε επίσης ότι η ο��κονομική κρίση χτύπησε και τη δική του πόρτα με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζει προβλήματα επιβίωσης.

«Από το Πάσχα που ουσιαστικά τελείωσε το θέατρο είμαι σε μια κατάσταση που παλεύω για την επιβίωση. Αντιμετωπίζω πρόβλημα, αλλά το αντιμετωπίζω με χαμόγελο γιατί το πήρα απόφαση ότι άμα είχα χρήματα θα πλήρωνα και τις υποχρεώσεις μου. Από τη στιγμή που δεν γίνονται δουλειές, δεν πληρώνονται, δεν έχω, πώς να πληρώσω;», αναρωτήθηκε.

Αποκάλυψε λοιπόν ότι χρωστάει κάποια ενοίκια στη μαρίνα, όπου είναι αραγμένο το σκάφος του, λέγοντας με το χιούμορ που τον διακρίνει, ότι αν πάνε καλά τα πράγματα το χειμώνα, θα μπορέσει να τους ξεχρεώσει.

«Θα ανέβω στη Θεσσαλονίκη για να δώσω το σπίτι μου στην εφορία και στην τράπεζα. Δούλεψα είκοσι χρόνια για να το αποκτήσω, αλλά τελικά δεν μπορώ ούτε καν να το πουλήσω», είπε.

Όσο για το αν θα πάει στους Ράδιο Αρβύλα για να προβάλει τη νέα του θεατρική δουλειά η απάντησή του τα λέει όλα:

«Δύσκολο μωρέ παιδιά, πολύ δύσκολο. Πιο εύκολα έρχομαι εκεί που είσαι να το κάνουμε για την παρέα, να γουστάρουμε», είπε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top