Οι γυναίκες ηθοποιοί με την μεγαλύτερη επιρροή!

Είναι νέες, ωραίες και επιτυχημένες

Οι γυναίκες ηθοποιοί με την μεγαλύτερη επιρροή!

Επιμέλεια: Βεργιώτη Χριστίνα

Τις γυναίκες ηθοποιούς με την μεγαλύτερη επιρροή στο star system ψάξαμε και σας βρήκαμε από το star.gr.

Οι περισσότερες, έχουν κυριαρχήσει τόσο στη μικρή όσο και στη μεγάλη οθόνη με την ομορφιά και το ταλέντο τους, ενώ οι μισθοί τους έχουν πολλά μηδενικά μέσα, με τους followers τους στο Twitter να αυξάνονται με ιλιγγιώδεις ρυθμούς.

Ξεκινάμε με την Sofia Vergara. Η 40χρονη Κολομβιανή ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στη σειρά «Modern Family», είναι μια από τις πιο καλοπληρωμένες ηθοποιούς, σύμφωνα με τη λίστα του Forbes, με τα κέρδη της ν΄αγγίζουν τα 19 εκατομμύρια δολάρια. Χώρια τα τρία βραβεία Emmy και οι δυο Χρυσές Σφαίρες που έχει κερδίσει.

Vergara.jpg

Συνεχίζουμε με την Eva Longoria. H 37χρονη Λατίνα καλλονή, την οποία γνωρίσαμε από τις «Desperate Housewives», κέρδιζε 375.000 δολάρια το επεισόδιο, με τα κέρδη της μόνο για το 2011, να φτάνουν τα 15 εκατομμύρια δολάρια!

Longoria.jpg

Την Zooey Deschanel από την άλλη, μπορεί να τη γνωρίσαμε μέσα από τις κωμωδίες στις οποίες πρωταγωνιστεί, αλλά η 32χρονη ηθοποιός, διαθέτει το δικό της site, με 1,5 εκατομμύριο καθημερινούς επισκέπτες, το οποίο ασχολείται με το γυναικείο lifestyle.

Deschanel.jpg

Τέλος, μεγάλη επιρροή έχει και η Ellen Pompeo, πρωταγωνίστρια της σειράς «Grey’s Anatomy», με συμβόλαιο 350.000 ευρώ ανά επεισόδιο!

Pompeo.jpg



Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top