Σαμπάνιες, μπίζνες και… πετάλι ο Αμπράμοβιτς στην Κω

Μάθετε τι έκαναν στη χώρα μας ο μεγιστάνας και η παρέα του

Σαμπάνιες, μπίζνες και… πετάλι ο Αμπράμοβιτς στην Κω

Κρουαζιέρα στα Δωδεκάνησα, με μπίζνες, σαμπάνιες, βουτιές και… ορθοπεταλιές, έκαναν ο Ρομάν Αμπράμοβιτς και η καλή του, Ντάρια Ζούκοβα, που κατέφτασαν στα ελληνικά νερά με το πλωτό «παλάτι» του μεγιστάνα!

Ο 46χρονος ζάμπλουτος επιχειρηματίας κατέφτασε στη χώρα μας με ιδιωτικό αεροσκάφος από το Λονδίνο και οδηγήθηκε στη θαλαμηγό του, «Eclipse», που ήδη έπλεε στα νερά του Αιγαίου μεταφέροντας τους φίλους του.

000.jpg00.jpg

Μάλιστα, η παρέα του είχε προκαλέσει «θόρυβο» στη Ρόδο λόγω των καλλίγραμμων γυναικών και των υπέρογκων παραγγελιών, μία εκ των οποίων περιελάμβανε 80 κιλά αστακοουρές και άφθονη γαλλική σαμπάνια! Ανάλογες παραγγελίες δόθηκαν και στην Κω, με παρόντα τον Αμπράμοβιτς, ο οποίος είναι λάτρης των θαλασσινών.

Σε αντίθεση με άλλους VIP τουρίστες, ο Ρώσος μεγιστάνας δεν έμεινε στη θαλαμηγό του και σε κάποια ερημική ακρογιαλιά: βγήκε στην Κω με φουσκωτό και έκανε… ποδηλατάδα με την παρέα του, στη διαδρομή Λάμπη – Τιγκάκι – Πυλί και Καρδάμαινα.

Κατά την διάρκεια της βόλτας, τα μέτρα ασφαλείας ήταν δρακόντεια, με ένα μαύρο τζιπ να μεταφέρει τους σωματοφύλακές του και ένα… λεωφορείο τις κοπέλες της παρέας, που κουράστηκαν να κάνουν πετάλι!

0.jpgimage1.jpg

Τις μπίζνες, πάντως, δεν τις ξέχασε ο Ρομάν: συναντήθηκε με δύο Έλληνες επιχειρηματίες, έναν Δωδεκανήσιο ομογενή από τις ΗΠΑ και μεγαλοξενοδόχο από την Κρήτη, με τους οποίους και συνομίλησε εν πλω στο «Eclipse»!

Σημειώνουμε πως αυτό ήταν το δεύτερο ταξίδι του Ρώσου μεγιστάνα στη χώρα μας, αφού τον Αύγουστο «όργωσε» το Ιόνιο

image2.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top