Τετ α τετ με την Naomi Campbell ο Γιώργος Τσαλίκης!

Τι αποκάλυψε για την γνωριμία τους ο τραγουδιστής;

Τετ α τετ με την Naomi Campbell ο Γιώργος Τσαλίκης!

Για την γνωριμία του με την Naomi Campbell μίλησε ο Γιώργος Τσαλίκης, που φωτογραφήθηκε αγκαλιά με το top model για εξώφυλλο γνωστού περιοδικού! Παράλληλα, ο τραγουδιστής άφησε ανοικτή την συμμετοχή του στο «Dancing With The Stars».

«Θυμάμαι μέχρι τώρα πόσο μαλακό ήταν το δέρμα της… Απίστευτη αίσθηση», είπε ο τραγουδιστής, που πήρε αγκαλιά την Naomi εν έτει 2002 και φωτογραφήθηκε μαζί της στο Παρίσι.

Μιλώντας για τα backstage της φωτογράφησης, ο Γιώργος αποκάλυψε πως υπήρξαν και… ευτράπελα: «δεν μπορείτε να φανταστείτε τι περάσαμε! Ήμασταν στο στούντιο και δεν ήθελε να έρθει γιατί ήταν ένας φίλος της στο νοσοκομείο… Κάτι δεν πήγαινε καλά, είχε ένα πονοκέφαλο και κάτι πήρε». «Ήρθε σε μια κατάσταση χάλια, πρησμένη, κλαμένη και, ενώ είχαμε φρικάρει όλοι, μέσα σε 20 λεπτά μπήκε στο καμαρίνι και βγήκε άλλη», κατέληξε.

Τέλος, ο Γιώργος άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να χορέψει στο «Dancing With The Stars», λέγοντας πως μπορεί να έχει ακουστεί το όνομά του, ωστόσο, ακόμα δεν γνωρίζει αν θα συμμετέχει.


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top