Αυτοί είναι οι έρωτες των πρωταγωνιστών του «Twilight»!

Με ποιους τα έχουν ή τα είχαν στην πραγματική ζωή;

Αυτοί είναι οι έρωτες των πρωταγωνιστών του «Twilight»!

Επιμέλεια: Βεργιώτη Χριστίνα

Με το που ακούτε «Twilight», δυο πράγματα σας έρχονται στο μυαλό. Ο «Edward» με τη «Bella», αλλά και το ειδύλλιο του Robert Pattinson με την Kristen Stewart, που πέρασε από 40 κύματα.

Εμείς από το star.gr ψάξαμε και σας βρήκαμε τους έρωτες των υπόλοιπων πρωταγωνιστών του «Twilight».

Θέλετε να μάθετε με ποιους είναι ή ήταν ζευγάρι;

Ξεκινάμε με την Niki Reed και τον Robert Pattinson, που λέγεται πως είχαν κρυφό δεσμό κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, ενώ ο Rob τα είχε με την Stewart. H φήμη ποτέ δεν επιβεβαιώθηκε, ενώ στη συνέχεια, η Niki Reed αρραβωνιάστηκε με τον τραγουδιστή Paul McDonald και έτσι έπαψαν οι κακές οι γλώσσες.

Reed.jpg

Ο Taylor Lautner από την άλλη, ήταν ζευγάρι με την Taylor Swift, το 2009 αλλά δεν κράτησε για πολύ ο έρωτας τους, ενώ ποτέ δεν παραδέχτηκαν δημόσια ότι είναι «μαζί».

Lautner.jpg

Ο Peter Facinelli, ήταν από το 2001, παντρεμένος με την Jennie Garth. Μαζί απέκτησαν τρεις κόρες, αλλά χώρισαν το Μάρτιο του 2012.

Facinelli.jpg

Η κινηματογραφική σύζυγος του Facinelli, Elizabeth Reaser, λέγεται πως το 2011 «τα έφτιαξε» με τον συγγραφέα Gavin Wiesen. Η ίδια, δεν αναφέρθηκε ποτέ στο ειδύλλιο.

Reaser.jpg

Συνεχίζουμε με την Ashley Greene, που από τον Αύγουστο έως τον Μάρτιο του 2011, έβγαινε με τον Joe Jonas, αλλά χώρισαν λίγο μετά τα 24α της γενέθλια.

Greene.jpg

Ο Jackson Rathbone από την άλλη, όχι μόνο έκανε σχέση, αλλά έγινε και πατέρας τον Ιούλιο του 2012, ενώ νονά του γιου του, είναι η συμπρωταγωνίστρια του, Niki Reed.

Rathbone.jpg

Δυο ολόκληρα χρόνια, ο Kellan Lutz ήταν ζευγάρι με την AnnaLynne McCord, αλλά χώρισαν το 2010 για να τα φτιάξει αργότερα με το μοντέλο Sharnie Vinson.

Lutz.jpg

Tέλος, ο Michael Sheen, είναι ζευγάρι από το 2010, με την Rachel McAdams, με τις φήμες να τους θέλουν να το πηγαίνουν πολύ σοβαρά.

Sheenn.jpg


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top