Όλα όσα δεν ξέρατε για τον Άστον Κούτσερ

Ποια μυστικά κρύβει ο διάσημος σταρ;

Όλα όσα δεν ξέρατε για τον Άστον Κούτσερ

Ο Άστον Κούτσερ αδιαμφισβήτητα είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα –τουλάχιστον τον τελευταίο χρόνο- μετά το σκάνδαλο που οδήγησε στο διαζύγιό του με την Ντέμι Μουρ.

Και ποιος δεν θυμάται την 23χρονη ξανθιά από το Τέξας που αποκάλυψε πως πέρασε μαζί του μια «καυτή» βραδιά ενώ εκείνος κανονικά θα έπρεπε να γιορτάζει με την γυναικούλα του την έκτη επέτειο γάμου τους;;;;

Η συνέχεια γνωστή. Ανακοινώθηκε το διαζύγιο του με την Μουρ η οποία και έπεσε σε κατάθλιψη. Εκείνος απτόητος έκανε σχέση όπως οι φήμες λένε με μία νεαρή σεναριογράφο, έπειτα ήρθε πολύ… κοντά με την Ριάνα και τον καιρό αυτό συγκατοικεί λένε τα ξένα δημοσιεύματα με την Μίλα Κούνις!
Σε ό, τι αφορά τα επαγγελματικά του, είναι στα πολύ πάνω του! Την επόμενη χρονιά θα υποδυθεί τον ιδρυτή της Apple, Στιβ Τζομπς, στην πολυαναμενόμενη ταινία «Jobs»!

Τι έχει πει ο ίδιος

-«Όταν ήμουν νέος κάπνιζα πολύ χόρτο και ξενυχτούσα απίστευτα. Ξυπνούσα την επόμενη μέρα και συχνά δεν θυμόμουν τι έκανα πριν κοιμηθώ. Δεν ξέρω πώς τα κατάφερα και επέζησα από όλο αυτό».
-«Πιθανότατα δεν θα γίνω ποτέ ο καλύτερος ηθοποιός του Χόλυγουντ αλλά ελπίζω να είμαι ο πιο σκληρά εργαζόμενος»
-«Το μυστικό σε μία σχέση είναι να είσαι με έναν άνθρωπο που θαυμάζεις. Για αυτό παντρεύτηκα την Ντέμι, γιατί θαυμάζω την ευφυΐα της».
-Για τον Μπρους Γουίλις: «Έπρεπε να ξεπεράσω τον εγωισμό που μου φώναζε: “Αυτός κοιμόταν με την γυναίκα σου” Επέλεξα όμως να ακούσω την φωνούλα ��ου ψιθύριζε “Αυτός ο άντρας νοιάζεται για την γυναίκα σου”»
-«Στην αρχή της καριέρας μου αγόραζα για την οικογένεια μου ψεύτικα μπλουζάκια Calvin Klein, παντελόνια Versace και οποιαδήποτε απομίμηση κυκλοφορούσε για να τους δείξω ότι είμαι επιτυχημένος ενώ δεν είχα καν ένας μέρος για να μείνω»

Τι δεν ξέρετε

-Είχε πολύ συντηρητικούς γονείς και ο δίδυμος αδερφός του έπασχε από σοβαρό πρόβλημα μυοκαρδιοπάθειας
-13 ετών αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει, στα 16 καταδικάστηκε σε τρια χρόνια επιτήρησης και 180 ώρες κοινωνικής εργασίας για τη διάρρηξη του σχολείου του
-Το 2006 έγινε ο πρώτος χρήστης του twitter που συγκέντρωσε 1.000.000 followers. Σήμερα μετρά περισσότερους από 12.000.000

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top