ΣΟΚ στο παλάτι! Και ο πρίγκιπας William γυμνός;

Δημοσιεύματα μιλούν και για δικές του γυμνές φωτογραφίες

ΣΟΚ στο παλάτι! Και ο πρίγ��ιπας William γυμνός;

Το φυσάνε και δεν κρυώνει στο Μπάκιγχαμ. Εκεί που πάει η Βασίλισσα Ελισάβετ να πάρει μια ανάσα και να πει ότι ξεχάστηκαν τα καμώματα του πρίγκιπα Harry και της Δούκισσας του Cambridge με τις γυμνές τους φωτογραφίες, τσουπ έρχεται κάτι καινούργιο για να την ταράξει.

Και όχι τίποτε άλλο, αλλά είναι και σε επικίνδυνη ηλικία η γυναίκα και αυτά τα εγγόνια της δε λένε να κάτσουν ήσυχα και να την αφήσουν να περάσει τις μέρες της χωρίς πονοκεφάλους.

Που λέτε λοιπόν βγήκε η εφημερίδα Telegraph και υποστηρίζει τώρα ότι υπάρχουν γυμνές φωτογραφίες και του πρίγκιπα William τις οποίες έχουν πουλήσει κάποιοι σε περιοδικά για να τις δημοσιεύσουν.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδα, υπάρχουν περίπου 270 φωτογραφίες που δείχνουν τον William, όπως τον γέννησε η… Νταϊάνα και οι οποίες βρίσκονται στα χέρια εκδοτών.

Τώρα αν κάποιος από αυτούς θα τολμήσει να τις δημοσιεύσει είναι δύσκολο να το προβλέψει κανείς. Το πρόσφατο παρελθόν πάντως απέδειξε ότι οι εκδότες των περιοδικών δεν υπολογίζουν και πολύ τις απειλές του παλατιού, αφού ένα περιοδικό της Δανίας δημοσίευσε ακόμα και τις φωτογραφίες της Kate που την δείχνουν ολόγυμνη!!!!

Ήδη την Ελισάβετ την έχουν με τα… ηρεμιστικά, ενώ όλοι προσπαθούν να διατηρήσουν την ψυχραιμία τους. Πάντως αν τριτώσει το κακό, κανείς δεν ξέρει ποια θα είναι η απάντηση του παλατιού.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top