Κων.Σκορδάλης: "Έκανα σοβαρά λάθη που πλήγωσαν τη Νίνα και ελπίζω να με συγχωρήσει."

Τι αποκάλυψε ο πρώην σύζυγος της Νίνας Λοτσάτρη για το χωρισμό τους

Κων.Σκορδάλης: "Έκανα σοβαρά λάθη που πλήγωσαν τη Νίνα και ελπίζω να με συγχωρήσει."
​Αποκαλυπτικός και πλημυρισμένος με τρυφερότητα, αγάπη και θαυμασμό μίλησε σε συνέντευξη του ο Κωνσταντίνος Σκορδάλης, μιλώντας για το χωρισμό του και τη σχέση του με τη Νίνα Λοτσάρη. "Έκανα σοβαρά λάθη που πλήγωσαν τη Νίνα και ελπίζω να με συγχωρήσει. Αφήστε την ήσυχη!» είπε χαρακτηριστικά αναλαμβάνοντας μερίδιο ευθύνης για το τέλος της μακροχρόνιας συζυγικής τους σχέσης.
Παράλληλα ο ίδιος παραδέχτηκε «Η Νίνα είναι η πιο όμορφη γυναίκα που έχω αντικρύσει ποτέ στη ζωή μου. Μακράν. Είναι γεμάτη αισθησιασμό και λάμψη και απίστευτο ταλέντο. Στα τόσα χρόνια που είμαστε παντρεμένοι και δουλεύουμε μαζί το βράδυ, υπάρχουν στιγμές που πάνω από κάποιο θεωρείο την κοιτάζω στην σκηνή να τραγουδά και να χορεύει και ακόμα και μετά τα όσα έχουμε περάσει, μου κόβεται η ανάσα».

Συνάμα, πρόσθεσε πως σέβεται με το παραπάνω τη μητέρα των παιδιών του και ��ην οικογένεια λέγοντας: «Η Νίνα είναι η μητέρα των παιδιών μου και για αυτό θα έχει πάντα μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά και στην ψυχή μου». Για την οικογένεια τους και για τη δχέση τους ως σύζυγοι είπε: "Με τη Νίνα προσπαθήσαμε να κάνουμε κάτι για πολλούς ακατόρθωτο στις μέρες μας, να δημιουργήσουμε μια οικογένεια γεμάτη από έρωτα και γεμάτη «για πάντα» μέσα στο δύσκολο περιβάλλον της εργασίας μας. Παρόλα αυτά ακόμα και αυτή τη στιγμή που μιλάμε πιστεύω στο «για πάντα».Σε παλαιότερη συνέντευξη του, που μοιάζει νοσταλγική, είχε αναφερθεί στον τρόπο που έγινε η γνωριμία τους αλλά και στην μετέπειτα πρόταση γάμου. «Της είχα κάνει πρόταση γάμου έξω από ένα σουβλατζίδικο στην Ομόνοια!» φανερά ερωτευμένος είχε δηλώσει τρία χρόνια πριν.

Στο «φλογερό» ερώτημα που ήθελαν το ζεύγος να διατηρούσε έναν εικονικό γάμο, ενοχλημένος ο ίδιος απάντησε: «Το θεωρώ, συκοφαντικό, ανάρμοστο και με παντελή έλλειψη σεβασμού προς τα πρόσωπά μας. Το τι συμβαίνει μέσα στο σπίτι μας αφορά αποκλειστικά εμένα και τη Νίνα.»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top