Πασίγνωστος έλληνας τραγουδιστής: «Έχω να κάνω sex 7 χρόνια!»

Και προσθέτει: «Ο έρωτας δεν έχει φύλο»

Πασίγνωστος έλληνας τραγουδιστής: «Έχω να κάνω sex 7 χρόνια!»

Ούτε κάνει sex, ούτε του λείπει του Γιάννη Φλωρινιώτη!

Ο έλληνας τραγουδιστής, αποκάλυψε, πως έχει εφτά ολόκληρα χρόνια να κάνει sex, από τότε δηλαδή που χώρισε με τη γυναίκα του.

Μάλιστα αποκαλύπτει και το λόγο:

«Δεν σκέφτομαι καν το sex. Έχω να κάνω sex από τότε που χωρίσαμε με τη γυναίκα μου, πριν από 7 χρόνια, και δεν μου λείπει καθόλου. Διότι εγώ, για να κάνω sex, πρέπει να είμαι πολύ ερωτευμένος. Και αυτή την περίοδο δεν είμαι. Αλλά ούτε και θέλω. Τι; Να ξαναβάλω άγχος στο κεφάλι μου; Οι σχέσεις έχουν τα προβλήματά τους κι εγώ, έτσι όπως είμαι τώρα μόνος μου, περνάω πολύ πιο όμορφα».

Ωστόσο, αναγνωρίζει πως το sex είναι φυσική ανάγκη:

«Και μάλιστα, κάποιοι καλλιτέχνες που γνωρίζω είχαν πάντα πάνω από τη δουλειά τους το sex. Αντίθετα, εγώ πάνω απ όλα έβαζα τη δουλειά μου. Ούτε καν το σκέφτομαι το sex. Δεν υπάρχει! Εμένα μου φτάνει που έχω πολύ καλούς φίλους. Να, για παράδειγμα φέτος το καλοκαίρι, έκανα τις καλύτερες διακοπές της ζωής μου. Πήγα στη Μακεδονία και φιλοξενήθηκα από fans μου που με αγαπάνε. Κολυμπήσαμε, πήγαμε βόλτες, γελάσαμε, διασκεδάσα��ε. Καλύτερο κι από sex είναι αυτό, πίστεψέ με».

Τέλος, προσθέτει όλο νόημα:

«Ο έρωτας δεν έχει φύλο. Όταν νιώσεις ερωτευμένος - είτε με άντρα είτε με γυναίκα – απ’ τη στιγμή που εσύ αισθάνεσαι ευτυχισμένος πρέπει να το ζήσεις. Δεν είναι σωστό να καταπιέζεσαι. Κι η αλήθεια είναι ότι εμένα με ερωτεύονταν και άντρες και γυναίκες. Είχα επικοινωνία με όλους,αλλά πάντα στο φιλικό.»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top