Με το νέο αγαπημένο της στη Κύπρο η Έλενα Παπαρίζου

Πήγε να απολαύσει την τελευταία της καλοκαιρινή συναυλία

Με το νέο αγαπημένο της στη Κύπρο η Έλενα Παπαρίζου

Η Έλενα Παπαρίζου είναι ερωτευμένη και δεν το κρύβει. Η τραγουδίστρια έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή της και πλέον δεν κρύβει τον έρωτά της για τον… Ανδρέα της.

paparizou1.jpg



Οι δυο τους πέρασαν 24 ώρες μαζί στην Κύπρο, όπου η Έλενα πήγε για να δώσει την τελευταία της καλοκαιρινή συναυλία.

paparizou2.jpg



Την περασμένη Κυριακή η Έλενα και ο Ανδρέας πήγαν στη Λεμεσό, όπου η τραγουδίστρι�� θα έδινε μια συναυλία σε γνωστό club μαζί με τις Melisses και τους Stavento.

paparizou3.jpg



Το ζευγάρι έμεινε στο ξενοδοχείο Londa Hotel και ο Ανδρέας ήταν πραγματικά ο φύλακας άγγελός της.

paparizou4.jpg



Φίλοι του ζευγαριού αποκάλυψαν μάλιστα ότι ο 42χρονος πολιτικός μηχανικός έχει πάει και σε άλλες συναυλίες της καλής του, οπότε δε θα μπορούσε να μην πάει και στην τελευταία καλοκαιρινή της συναυλία. Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες είναι πολύ ερωτευμένος με την Έλενα, η οποία τον βοήθησε να ξεπεράσει και τον δικό του χωρισμό, αφού βρίσκεται σε διάσταση με τη σύζυγό του.

paparizou5.jpg



Η Έλενα με το που έφτασε στη Λεμεσό πήγε κατευθείαν στο club που θα εμφανιζόταν και εκείνη την ώρα έκαναν το sound check οι Stavento. Η συναυλία ξεκίνησε λίγο μετά τα μεσάνυχτα, κι εκεί περίμενε την Έλενα και μια ευχάριστη έκπληξη, αφού πήγε να την απολαύσει η Νατάσα Θεοδωρίδου μετά την ολοκλήρωση της δικής συναυλία.

paparizou6.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top