Πέγκυ Ζήνα: Στη Θεσσαλονίκη με την Ηλέκτρα λίγο πριν τα γενέθλιά της

Δεν την αποχωρίζεται λεπτό

Πέγκυ Ζήνα: Στη Θεσσαλονίκη με την Ηλέκτρα λίγο πριν τα γενέθλιά της

Στη Θεσσαλονίκη για δύο μέρες βρέθηκε η Πέγκυ Ζήνα με τον σύζυγό της Γιώργο Λύρα και την κόρη τους Ηλέκτρα που στις 8 Οκτωβρίου θα σβήσει και το πρώτο της κεράκι.

zina2.jpg


Η Πέγκυ εμφανίστηκε δύο βράδια στην Πύλη Αξιού μαζί με το Δήμο Αναστασιάδη, το Λούκα Γιώρκα και την Ειρήνη Παπαδοπούλου.

zina3.jpg


Κι επειδή η τραγουδίστρια δεν θέλει να αποχωρίζεται λεπτό την μονάκριβη κορούλα της αποφάσισε να την πάρει μαζί της.

zina4.jpg



Η οικογένεια έμεινε σε γνωστό ξενοδοχείο της πόλης και αν και είχαν προτάσεις για βολτούλα στην παραλιακή, η Πέγκυ προτίμησε να περάσει το χρόνο της στη σουίτα της και να φροντίζει τη μικρή Ηλέκτρα.

zina5.jpg



Όσο για τη βάφτιση, ακόμα δεν έχουν αποφασίσει πότε θα γίνει. Το μόνο σίγουρο είναι ότι νονοί της μικρής θα είναι ο Ηλίας Ψινάκης που της έδωσε και το όνομα και ο επικοινωνιολόγος Τάσος Ριζόπουλος.

zina6.jpg



Προς το παρόν όμως η βάφτιση δεν είναι κάτι που τους απασχολεί. Η Πέγκυ έχει στραμμένο το ενδιαφέρον της στις εμφανίσεις της στο «Οδός Πειραιώς 178» που ξεκινού�� την Παρασκευή.

zina7.jpg



Μάλιστα όσοι την έχουν δει από κοντά λένε ότι έχει χάσει όλα τα περιττά κιλά που πήρε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, προσέχει τη διατροφή της και είναι πανέτοιμη να πρωταγωνιστήσει και πάλι στη νυχτερινή Αθήνα.

zina8.jpg


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top