Η Cameron Diaz φοράει ζαρτιέρες και λέει: «Νιώθω καλύτερα στα 40»

Sexy φωτογράφηση για όποιον αντέξει

Το έλεγε η αείμνηστη Ρίτα Σακελλαρίου ότι οι 40αρες ίσον με δύο 20αρες και μάλλον μαζί της συμφωνεί και η Cameron Diaz. Διότι σε συνέντευξή της στο περιοδικό Esquire, η Cameron, πιο sexy από ποτέ το βροντοφωνάζει: «Αισθάνομαι καλύτερα στα 40 από ότι στα 25»!!!!

diaz1.jpg


«Για πρώτη φορά στη ζωή μου είμαι ευτυχισμένη. Είμαι ενθουσιασμένη. Το γεγονός ότι μεγαλώνω είναι ότι καλύτερο μου έχει συμβεί. Γνωρίζω πια περισσότερα από ότι γνώριζα πριν. Είμαι ευγνώμων. Γνωρίζω καλύτερα τον εαυτό μου, αισθάνομαι ικανή για τα π��ντα και όσον αφορά στην εξωτερική μου εμφάνιση, νιώθω καλύτερα στα 40 από ότι στα 25», είπε.

diaz2.jpgΦρόντισε μάλιστα να αποδείξει και έμπρακτα τα όσα είπε, κάνοντας μια άκρως αισθησιακή φωτογράφηση. Φόρεσε λοιπόν ζαρτιέρες, δερμάτινο κορσέ, έβαλε το κόκκινο κραγιόν της και πήρε το πιο sexy ύφος της, ανεβάζοντας επικίνδυνα τις θερμοκρασίες.

diaz3.jpgΠάντως το ενδεχόμενο να αποκτήσει ένα παιδάκι δεν το έχει αποκλείσει, παρά το γεγονός ότι πλέον σαραντάρισε.

diaz4.jpg«Υπάρχει ακόμα μια πιθανότητα γι’ αυτό. Δεν είμαι τόσο μεγάλη. Είτε το πιστεύετε, είτε όχι αισθάνομαι πολύ ικανή να κάνω ένα μωρό», είπε.

diaz5.jpgΌσο για το γεγονός ότι αποφεύγει το γάμο όπως ο διάβολος το λιβάνι, εκείνη απαντά:

��Είμαι έξυπνη. Δεν ήταν απλά ο γάμος για μένα. Σίγουρα ήξερα ότι δεν το ήθελα στα 20, ούτε στα 30, τώρα θα δούμε. Πάντα ήθελα να κλεφτώ στο Βέγκας τουλάχιστον τρεις φορές», είπε.

Το σίγουρο πάντως είναι ότι υπάρχουν πολλοί υποψήφιοι που θα χαίρονταν να την… «κλέψουν».

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top