Αντύπας: «Η επιτυχία δεν είναι για πάντα»!

Mίλησε για την απουσία του από το τραγούδι και την αγάπη του κόσμου

Αντύπας: «Η επιτυχία δεν είναι για πάντα»!

O Αντύπας μετά από ένα μεγάλο διάστημα απουσίας του από την αθηναϊκή πίστα έκανε ένα δυναμικό come back και ξεσήκωσε τον κόσμο!

«Ζω μεγάλες στιγμές πάλι. Είμαι πολύ χαρούμενος με τη συμπαράσταση του κόσμου! Νιώθω σαν να με έκαναν και πάλι έφηβο», είπε συγκινημένος ο τραγουδιστής.

Μάλιστα, αναφέρθηκε και σε κάτι που έκανε ιδιαίτερη εντύπωση. «Πολλές φορές μπορεί να τύχει και να ξεχάσω τα λόγια και να μου τα θυμίσουν τα παιδιά που βρίσκονται κάτω από τη σκηνή ηλικίας 20 χρονών».

Και πρόσθεσε πως «αρχίζω πάλι από την αρχή με 15-20 επιτυχίες. Όλοι χρειαζόμαστε τα διαλείμματα μας για να προσγειωνόμαστε, αλλά οι περισσότεροι δεν το καταλαβαίνουν αυτό. Νομίζουν ότι πάντα θα είναι στην κορυφή. Η επιτυχία όμως δεν είναι για πάντα. Την επιτυχία πρέπει να την διεκδικείς κάθε μέρα με πολύ σκληρό τρόπο. Το αποτέλεσμα φαίνεται μετά από πολλή σκληρή δουλειά και αγώνα».

Μετά από 14 χρόνια επέστρεψε στο «σπίτι του» όπως το χαρακτηρίζει, το Posidonio.

Ο Αντύπας μίλησε με πολύ τρυφερά λόγια για τη σύζυγο του λέγοντας πως «η γυναίκα μου είναι η ασπίδα μου όλα αυτά τα χρόνια! Κλαίει κάθε εβδομάδα γιατί χαίρεται πιο πολύ από εμένα αυτή την επιτυχία. Δεν περίμενε κανείς αυτή τη μεγάλη επιστροφή και την αποδοχή του κόσμου».

Τέλος, είπε πως «είμαι γύρω στα 40 χρόνια στο τραγούδι. Όλοι έχουν τα πεσίματα και τα ανεβάσματα. Τώρα βλέπω ένα αγκάλιασμα του κόσμου».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top