Η Lady Gaga σκόνταψε στη… μηχανή του κιμά!

Τι άλλο θα κάνει πια για να εντυπωσιάσει;

Η Lady Gaga σκόνταψε στη… μηχανή του κιμά!

Τι ήταν να πουν κάποιοι ότι η Lady Gaga έχει πάρει παραπάνω κιλάκια και έχει γίνει πιο στρουμπουλή, η τραγουδίστρια άδραξε την ευκαιρία για να απαντήσει με τον δικό της τρόπο στους επικριτές της.

gaga1.jpg



Κατά τη διάρκεια λοιπόν της συναυλίας της στο Βέλγιο η Lady Gaga «πήδηξε» μέσα σε μια αυτοσχέδια μηχανή του κιμά, θέλοντας να δείξει ότι δεν είναι μόνο κρέας.

gaga2.jpg

Μάλιστα φορούσε κι μια δημιουργία από… κρέας, έτσι για να είναι ο συμβολισμός πιο ρεαλιστικός βρε αδελφέ.

gaga3.jpg


Εκείνη πάλι είπε ότι εμπνεύστηκε από το εξώφυλλο του περιοδικού Hustler το 1978, όπου τα πόδια μιας γυναίκας προεξείχαν από μια μηχανή του κιμά.

gaga4.jpg



«Το 1970 δεν συμπεριφέρονταν πια στις γυναίκες σαν να ήταν σκέτο κρέας. Στο εξώφυλλο του Hustler και στην περιοδεία μου, τους συμπεριφερόμαστε ακριβώς μ’ αυτόν τον τρόπο», είπε η Lady Gaga στο κοινό της, που την αποθέωσε.

gaga5.jpg


Το κρέας μάλιστα σ’ αυτή τη συναυλία είχε την τιμητική του, αφού μετά τραγούδησε το «Alejandro», πάνω σε έναν καναπέ που αντί φια ύφασμα είχε κομμάτια από κρέας!!!

gaga6.jpg


Πάντως τα περιττά κιλά της δεν σκοπεύει να τα χάσει. Αντίθετα όπως είπε ξεκίνησε την επανάσταση του σώματος που θα δίνει δύναμη σε όσες κοπέλες δεν έχουν τις αναλογίες μοντέλου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top