Τάκης Ζαχαράτος: «Ο Γιώργος Αυτιάς είναι ο νεκροθάφτης της χαράς»

Με χιούμορ σχολίασε την επικαιρότητα και τα πρόσωπα της tv

Τάκης Ζαχαράτος: «Ο Γιώργος Αυτιάς είναι ο νεκροθάφτης της χαράς»

​Ο Τάκης Ζαχαράτος σχολίασε με χιούμορ την επικαιρότητα και τα πρόσωπα της τηλεόρασης.

Ξεκινώντας υποστήριξε πως «οφείλω τα πάντα στην Αλίκη Βουγιουκλάκη και μετά στη Ρούλα Κορομηλά»!

Έχουν πρόβλημα που τους σχολιάζει οι επώνυμοι της ελληνικής showbiz; «Οι περισσότεροι δεν έχουν θέμα και μου λένε “θα με κάνεις φέτος”»;, υποστηρίζει ο Ζαχαράτος.

Και προσθέτει πως «εάν πεισμώσω θα καταφέρω να μιμηθώ οποιοδήποτε πρόσωπο. Οι πρώτοι άνθρωποι που μιμήθηκα ήταν οι καθηγητές στο σχολείο».

Εκείνο που του στοίχησε και τον στεναχώρησε όσο τίποτε άλλο ήταν το γεγονός πως «το 2005 έφυγε από τη ζωή η μαμά μου. Είναι σαν να ακρωτηριάζεσαι. Μια τεράστια απώλεια», είπε συγκινημένος.

Και επειδή πάντα σκέφτεται θετικά δηλώνει ότι «τον Έλληνα θα τον σώσει η τρέλα του. Αυτός ο πόλεμος που βιώνουμε θέλει τσαμπουκά και αντίσταση».

Τι θα περιλαμβάνει η σάτιρα του φέτος; «Φυσικά και στη σάτιρα μου θα υπάρχει επικαιρότητα, τούρκικα και άλλα», λέει ο ίδιος.

Ο μίμος σχολίασε ��αι πρόσωπα της επικαιρότητας λέγοντας πως «θα ήθελα η Ρούλα Κορομηλά να κάνει ένα show τύπου Oprah!! Λατρεύω την απλότητα της».

Για τον Γιώργο Αυτιά δήλωσε πως είναι «συμπαθής, αλλά σε πιάνει εγκεφαλικό… Φαντάσου τον συμπέθερο συνταξιούχο να τον βλέπει από τον καναπέ του..Θα αρχίσει τα υπογλώσσια. Είναι ο νεκροθάφτης της χαράς»!

Τέλος, μίλησε και για τα πρόσωπα που του αρέσουν. Συγκεκριμένα, είπε πως οι: «Ελεονώρα Μελέτη, Φαίη Σκορδά, Γιώργος Λιάγκας και Σταματίνα Τσιμτσιλή έχουν ακόμα να δώσουν αρκετά στην τηλεόραση».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top