Ο George Michael ακύρωσε την περιοδεία του στην Αυστραλία

«Δεν μπορώ να τα καταφέρω», λέει, προκαλώντας ανησυχία

Ο George Michael ακύρωσε την περιοδεία ��ου στην Αυστραλία

Ο George Michael ακύρωσε την περιοδεία του στην Αυστραλία, ανακοινώνοντας στους θαυμαστές του ότι υποφέρει από κρίσεις πανικού, ενώ προσπαθεί να αναρρώσει από την πολύ σοβαρή πνευμονία που υπέστη πριν από ένα χρόνο περίπου.

Ο τραγουδιστής εξομολογήθηκε ότι είχε υποτιμήσει πόσο δύσκολη ήταν η ανάρρωσή του και ότι έχει ζητήσει ιατρική βοήθεια και για να αντιμετωπίσει και τα ψυχολογικά προβλήματα που έχουν προκύψει μετά από την περιπέτεια της υγείας του που τον έφερε ένα βήμα πριν το θάνατο.

Ο George Michael είχε μείνει σε νοσοκομείο της Βιέννης για περίπου ένα μήνα και οι γιατροί είχαν πει ότι ήταν πολύ τυχερός που τα κατάφερε. Μάλιστα όταν βγήκε από το νοσοκομείο συνέχισε να τραγουδά, χωρίς να ξεκουράζεται ιδιαίτερα.

«Προσπάθησα μάταια να ξεπεράσω το τραύμα για το οποίο με είχαν προειδοποιήσει οι γιατροί που μου έσωσαν τη ζωή. Μου είχαν συστήσει απόλυτη ξεκούραση και την αναζήτηση ψυχολογικής βοήθειας, αλλά πίστεψα λανθασμένα ότι η μουσική μου και οι συναυλίες θα μου έδιναν τέτοια χαρά που αυτό θα ήταν η κατάλληλη θεραπεία», είπε ο τραγουδιστής.

Ο George Michael θα έδινε συναυλίες στο Περθ, την Αδελαΐδα, τη Μελβούρνη, το Μπρίσμπεϊν και το Χάντερ Βάλεϊ.

Παρ’ όλ’ αυτά ο τραγουδιστής είπε ότι θα δώσει όσες συναυλίες έχουν απομείνει στη Βρετανία και μετά θα ζητήσει βοήθεια για τα ψυχολογικά του θέματα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top