Πρώτη μούρη σε περιοδικό των ΗΠΑ η Παπαρίζου

Στα «99 πράγματα για τα οποία αγαπάμε την Ελλάδα» η τραγουδίστρια

Πρώτη μούρη σε περιοδικό των ΗΠΑ η Παπαρίζου

Μεταξύ των 99 πραγμάτων για τα οποία αγαπά κανείς την Ελλάδα φιγουράρει η… Έλενα Παπαρίζου, που κατέχει περίοπτη θέση στο σχετικό δημοσίευμα αμερικάνικου περιοδικού!

Η δημοφιλής τραγουδίστρια έχει ολοσέλιδη καταχώρηση στο άρθρο του ομογενειακού «GreeK America Magazine», το οποίο με φωτογραφίες και λιγοστά λογάκια περιγράφει όσα αξίζουν και ξεχωρίζουν από την χώρα μας.

«Ο προσγειωμένος χαρακτήρας της, η εμφανής ομορφιά της και η καταπληκτική φωνή της, την κάνουν να ξεχωρίζει από τους υπόλοιπους και τα τραγούδια της θυμίζουν συναισθήματα και αναμνήσεις από την Ελλάδα – με ρυθμό», αναφέρει μεταξύ άλλων το δημοσίευμα, θυμίζοντας και την νίκη της Έλενας στην Eurovision του 2005.

Στις σελίδες του αφιερώματος συναντάμε κι άλλους διάσημους Έλληνες, όπως οι Νίκος Καζαντζάκης, Αλίκη Βουγιουκλάκη, Μίκης Θοεδωράκης, Μελίνα Μερκούρη, Χρύσανθος Πανάς, Άννα Βίσση και Αργυρώ Μπαρμπαρήγου.

Φυσικά, δεν θα μπορούσαν να λείπουν τοπία, αρχαιολογικοί χώροι, προϊόντα και λιχουδιές της Ελλάδας, που την κάνουν να διαφέρει!

Δείτε στις φωτογραφίες ολόκληρο το δημοσίευμα του «Greek America Magazine»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top