Πάσχει από ηπατίτιδα C η Angelina Jolie;

Άμεση ανάγκη μεταμόσχευσης

Πάσχει από ηπατίτιδα C η Angelina Jolie;

Σάλος έχει ξεσπάσει στο Hollywood από το πρωτοσέλιδο του National Enquirer που αναφέρει ότι η Angelina Jolie πάσχει από ηπατίτιδα C.

«Η εξασθενημένη Angelina Jolie, δείχνει σημάδια της θανατηφόρου ασθένειας, ηπατίτιδα C και οι φίλοι της ανησυχούν ότι η ευαίσθητη καλλονή θα χρειαστεί σύντομα μεταμόσχευση συκωτιού», γράφει το περιοδικό, προκαλώντας αναστάτωση στους θαυμαστές της ηθοποιού.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα η Angie έχει φτάσει τα 43 κιλά, κάποια στιγμή κατέρρευσε και έχει όλα τα συμπτώματα της συγκεκριμένης ασθένειας. Επικαλούμενο μάλιστα φίλους της ηθοποιού, το περιοδικό αναφέρει ότι οι φίλοι της Angelina φοβούνται ότι κόλλησε τον ιό κατά τη διάρκεια των άγριων χρόνων της νιότης της, όταν ήταν εθισμένη στην ηρωίνη και άλλαζε τους ερωτικούς συντρόφους σαν τα πουκάμισα.

Μάλιστα η Angie έχει τόσο μεγάλη αγωνία για την υγεία της που αυτό έχει καταστροφικές συνέπειες και στην προσωπική της ζωή. Ο Brad Pitt φαίνεται αποφασισμένος να κάνει τα πάντα για να επανέλθει η αγαπημένη του, βάζοντας στην άκρη τα σχέδια για το γάμο τους και για ένα ακόμα μωρό.

jolie1.jpg

Πώς κατέληξαν τώρα κάποιοι ότι η Angelina Jolie πάσχει από ηπατίτιδα C;

Πρώτον και κύριο ότι πολλές φορές κατά τη διάρκεια των ταξιδιών της δείχνει πάρα πολύ κουρασμένη και εξουθενωμένη.

«Η Angelina έχει ισχυρούς πονοκεφάλους, έχει υποστεί αφυδάτωση και παραπονιέται για έντονες ζαλάδες. Δεν έχει καθόλου όρεξη για να φάει και δείχνει να μην έχει καθόλου ενέργεια», γράφει το περιοδικό, επικαλούμενο φιλικούς κύκλους της ηθοποιού.

Βέβαια ό��α αυτά θα μπορούσαν να είναι συμπτώματα από χίλια δυο άλλα πράγματα πολύ πιο συνηθισμένα και φυσικά όχι τόσο σοβαρά. Όμως το National Enquirer είναι πεπεισμένο ότι η Angelina Jolie πάσχει από ηπατίτιδα C και μάλιστα η ασθένεια έχει προχωρήσει τόσο πολύ που να χρειάζεται άμεσα μεταμόσχευση.

Οι Brangelina μέχρι στιγμής δεν έχουν κάνει καμία δήλωση για το δημοσίευμα. Άλλωστε έχουν συνηθίσει να λέγονται διάφορα κατά καιρούς για την προσωπική τους ζωή.

Μένει τώρα να δούμε αν θα επιβεβαιωθεί το περιοδικό.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top