Συγκατοικούν ξανά Robert Pattinson – Kristen Stewart!

Μετά την συγχώρεση ήρθε και η… επιστροφή στο σπίτι

Συγκατοικούν ξανά Robert Pattinson – Kristen Stewart!

Ξανά στο σπίτι όπου στέγασαν τον έρωτά τους λέγεται ότι μένουν ο Robert Pattinson και η Kristen Stewart, λίγες ημέρες μετά την άφεση αμαρτιών που έδωσε ο ηθοποιός για το «κέρατο» της καλής του με τον σκηνοθέτη της ταινίας της!

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του περιοδικού «US Weekly», το ζευγάρι συγκατοικεί ξανά στην έπαυλη του L.A. που πρώτος παράτησε ο Rob μετά την αποκάλυψη της απιστίας.

mesa.jpg

«Κάποιοι ίσως θεωρούν ότι ο Rob είναι ανόητος που δέχτηκε πίσω την Kristen μετά την απιστία της με το σκηνοθέτη Rubert Sanders, αλλά ο Rob διαχειρίστηκε την υπόθεση με το σωστό τρόπο. Αντί να βγει και να την κακολογήσει δημόσια, απλώς μετακόμισε για να βρει λίγο χρόνο να αποφασίσει τι θα κάνει από δω και στο εξής», λέει πηγή από το περιβάλλον του ηθοποιού.

Σύμφωνα με τον ίδιο άνθρωπο, η Kristen υποσχέθηκε στον αγαπημένο της πως από εδώ και πέρα θα το τιμάει το στεφάνι τους, ενώ εκείνος φέρεται να μην έχει ξεπεράσει εντελώς την ανασφάλειά του.

Τυχαίο ή όχι, οι φήμες για συγκατοίκηση έρχονται περίπου 1,5 μήνα πριν την πρεμιέρα του τελευταίου «Twilight», στις 16 Νοεμβρίου…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top