Τα κατάφερε με την γέννα η σύζυγος του Νεκτάριου Σφυράκη

Γέννησε αγοράκι μετά την υψηλού κινδύνου εγκυμοσύνη της

Τα κατάφερε με την γέννα η σύζυγος του Νεκτάριου Σφυράκη

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια της γυναίκας του Νεκτάριου Σφυράκη με την εγκυμοσύνη της: το μεσημέρι της Τετάρτης, ο τραγουδιστής και η καλή του έγιναν γονείς!

Η Στέλλα έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι και ο τραγουδιστής ανακοίνωσε τα ευχάριστα μέσω Facebook, ευχαριστώντας τον Θεό και τους γιατρούς.

Το ζευγάρι, που είναι μαζί 13 χρόνια, κατέφυγε στην εξωσωματική γονιμοποίηση για να αποκτήσει παιδί. Όπως είχε γράψει το star.gr, η κύηση δεν ήταν εύκολη: η Στέλλα είχε μια μικρή αποκόλληση πλακούντα και φοβήθηκαν ότι θα χάσει το μωρό, ενώ οι γιατροί είχαν χαρακτηρίσει την εγκυμοσύνη της ως υψηλού κινδύνου.

«Στις 12:15 σήμερα Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012 ήρθε στον κόσμο άλλος ένας Έλληνας. Ο γιος μου!!! Ευχαριστώ το Θεό που αξίωσε εμένα κ τη σύζυγό μου να ζήσουμε αυτό το θαύμα. Ευχαριστώ το γυναικολόγο κο. Κωνσταντίνο Πάντο και όλη την ομάδα του που οδήγησε την εξελικτική διαδικασία της κύησης δίχως τη βοήθεια του οποίου δεν θα φτάναμε εδώ. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Μαιευτήριο ΓΑΙΑ κ σε όλο το επιστημονικό προσωπικό που μας στήριξε όλο το διάστημα», έγραψε στο Facebook ο Νεκτάριος.

Δείτε το βίντεο και θυμηθείτε τις δηλώσεις του ζευγαριού για τις δυσκολίες της εγκυμοσύνης

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top