«Στα 14 μου, είχα ήδη χάσει την παρθενιά μου και έπαιρνα ναρκωτικά!»

Η ελληνικής καταγωγής Tulisa Contostavlos μετανιώνει για το παρελθόν της!

«Στα 14 μου, είχα ήδη χάσει την παρθενιά μου και έπαιρνα ναρκωτικά!»

Μια εξομολόγηση για τα όχι και τόσο «αθώα» εφηβικά της χρόνια, έκανε η Tulisa Contostavlos.

Η 24χρονη ελληνικής καταγωγής τραγουδίστρια και κριτής του X-Factor, έκανε μερικές πολύ hot αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή.

Οι πικάντικες λεπτομέρειες για το παρελθόν της, περιλαμβάνονται στην αυτοβιογραφία της, όπου λέει χωρίς δισταγμό, πως «στα 14 μου, είχα ήδη χάσει την παρθενιά μου, και έπαιρνα ναρκωτικά. Είχα πολλά αγόρια, σε ένα πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Λυπάμαι, που έχασα τόσο νωρίς την αθωότητα μου».

Μάλιστα ��ονίζει, πως η μουσική ήταν αυτή που την έσωσε:

«Αν δεν με είχε σώσει η μουσική, πιθανόν να ζούσα με κάνα έμπορο ναρκωτικών, σε πολύ άσχημη κατάσταση», παραδέχεται, μιλώντας για τον εθισμό της στα ναρκωτικά.

Όσο για τον έρωτα; μπορεί ν΄αντάλλαξε πολλούς συντρόφους από τα 14 έως τα 17 της όπως λέει, αλλά κανείς δεν ήταν ο κατάλληλος.

«Πάντα ήμουν έτοιμη να δώσω την καρδιά μου σε κάθε τύπο που γνώριζα, και ήθελα να λάβω αγάπη. Ωστόσο, η στοργή και η προσοχή που μου έδωσαν αυτοί οι άνδρες, ήταν δυστυχώς προσωρινή. Μου πήρε λίγο καιρό να πάρω αυτό το μάθημα!»

Και καταλήγει, πως μπορεί να έχει κοιμηθεί με πολλούς άνδρες, αλλά τουλάχιστον «μπορώ να τους μετράω ακόμα στα δάχτυλα των χεριών και των ποδιών μου!»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top