Η Δ. Αλεξανδράκη δίνει τη δική της απάντηση για τα 37.500 ευρώ!

«Είναι άδικο να με κατηγορούν ότι ψώνισα με τόσα πολλά λεφτά»

Η Δ. Αλεξανδράκη δίνει τη δική της απάντηση για τα 37.500 ευρώ!

Στο κεντρικό δελτίο του STAR μίλησε η Δήμητρα Αλεξανδράκη, δίνοντας τη δική της απάντηση για τα 37.500 ευρώ που ξόδεψε για χάρη της σύμφωνα με δημοσίευμα ένας Ρώσος μεγιστάνας.

«Όταν με κατηγορούν ότι πήγα με κάποιον και ψώνισα 37.000 ευρώ, ειδικά στις μέρες μας, το θεωρώ άδικο και προσβάλουν και τον σύντροφό μου», είπε.

Η ίδια υποστηρίζει ότι τα 37.500 ευρώ ήταν… δώρο ενός πάμπλουτου θαυμαστή της που ούτε καν γνώριζε. Μάλιστα όπως είπε, έμεινε με το στόμα ανοιχτό από τη χειρονομία του θαυμαστή της, όμως της εξήγησαν ότι τα χρήματα αυτά για εκείνον δεν ήταν τίποτα.

Μάλιστα όπως λέει εκείνη λιαζόταν στην ξαπλώστρα της αμέριμνη, όταν τη φώναξαν από την μπουτίκ και της είπαν τα καθέκαστα.

«Έβλεπα όλες τις πωλήτριες και μου έλεγαν ότι μπορώ να πάρω ότι θέλω. Μάλιστα κάποιος έστειλε δυο κοπέλες πάνω, οι οποίες κυριολεκτικά κατέβασαν όλο το μαγαζί και είπαν ότι είναι αδελφές μου. Ο κύριος το πίστεψε και για να μη με στεναχωρήσει, ψώνισε και όντως έφτασε αυτό το ποσό των 37.500 ευρώ, που όμως δεν ήταν πράγματα που διάλεξα εγώ», είπε.

Άλλωστε ούτε και η ίδια έκρυψε την έκπληξή της όταν οι πωλήτριες της ανέφεραν το ποσό. Πάντως τα πλάνα από τις διακοπές της στη Μύκονο, μαρτυρούν ότι πέρασε ζωή χαρισάμενη. Και τα πούρα της, και τη σαμπάνια της και την ξαπλώστρα μπροστά στο κύμα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top