Γίνεται πατέρας ο Γιώργος Μανίκας!

Στον τέταρτο μήνα η σύντροφος του μοντέλου - περιμένει αγόρι

Γίνεται πατέρας ο Γιώργος Μανίκας!

Ολοταχώς για… γάμο και γεννητούρια ο Γιώργος Μανίκας, καθώς η σύντροφός του, Έλλη Γελεβεσάκη, διανύει τον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης!

Η ίδια η Έλλη γνωστοποίησε τα ευχάριστα μέσα από τον λογαριασμό της στο Facebook, αποκαλύπτοντας παράλληλα πως περιμένει αγοράκι.

«Ο σκοπός του ανθρώπου αυτός είναι: Να παντρευτεί και να κάνει παιδιά. Το θέλω πάρα πολύ και αν μου τύχει αυτό ακόμη και αύριο το πρωί, δεν θα έλεγα όχι. Νιώθω πολύ καλά με τον άνθρωπο που είμαι», είχε δηλώσει ο Γιώργος σε συνέντευξή του και ετοιμάζεται να το κάνει πράξη.

Το μοντέλο έκανε πρόταση γάμου στην καλή του το καλοκαίρι, επιλέγοντας, μάλιστα, την ημέρα των γενεθλίων της για να της ζητήσει να παντρευτούν! «Ο Γιώργος είχε διαλέξει δαχτυλίδι μαζί με την μητέρα μου και το είχαν τυλίξει μέσα σε μια μεγάλη κούτα. Την ώρα που μου έφεραν την τούρτα και μου τραγουδούσαν όλοι μαζί, άνοιξε την κούτα, έβγαλε το δαχτυλίδι από μέσα και μπροστά σε όλους τους φίλους μας, μου ζήτησε να τον παντρευτώ», αποκάλυψε η Έλλη, προσθέτοντας πως ονειρεύεται τον γάμο από… 5 ετών!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top