Άριελ Κωνσταντινίδη: «Έχω κλάψει πολύ για τον Σωκράτη»

«Δεν υπάρχει περίπτωση επανασύνδεσης»

Αποφασισμένη είναι η Άριελ Κωνσταντινίδη να μην δώσει δεύτερη ευκαιρία στη σχέση της με τον Σωκράτη Αλαφούζο, παρά τα δάκρυα που έχει χύσει για εκείνον και τις δηλώσεις της ότι τον αγαπάει ακόμα.

«Είμαι αποφασιστική σε αυτό και λέω “τέρμα”. Επιστροφή όχι, είναι καταστροφικό. Δεν πιστεύω πια ότι αυτό είναι χρήσιμο. Έχω δει στην πράξη ότι δε σε βγάζει μπροστά, σε πάει πίσω, δεν το θέλω αυτό», είπε η ηθοποιός.

Το ζευγάρι χώρισε ξαφνικά στα μέσα του καλοκαιριού και όταν όλοι έλεγαν ότι είναι έτοιμοι να κάνουν το μεγάλο βήμα και να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Ούτε ο Σωκράτης Αλαφούζος, αλλά ούτε και η Άριελ Κωνσταντινίδη έδωσαν ποτέ απάντηση για τους λόγους που τους οδήγησαν στο χωρισμό, αν και όπως παραδέχθηκαν και οι δύο υπάρχει μεγάλη αγάπη ανάμεσά τους.

«Ποτέ δε δίνεται το τέλος από τον ένα. Ήμασταν πολύ κοντά στον γάμο, όμως κανείς δεν ξέρει τα θέματα που είχαμε εμείς. Δεν είχαμε πια κοινούς στόχους», είπε η Άριελ.

Όσο για το αν ο χωρισμός τους ήταν φιλικός, η ηθοποιός απαντά με ειλικρίνεια:

«Δεν μπορώ να φανταστώ ένα ζευγάρι που έχει περάσει αγάπη, πάθος, ζούσαν μαζί, να τελειώνει χλιαρά και τόσο υπεράνω. Δεν είναι ανθρώπινο. Με τον Σωκράτη είχαμε ωραία σχέση, γεμάτη και ζωντανή. Το ίδιο είναι και ο χωρισμός μας. Έχουμε πάρει την ευθύνη μας και οι δύο. Συνεχίζουμε τη ζωή μας», είπε και ξεκαθαρίζει ότι δεν υπήρξε τρίτο πρόσωπο στη σχέση τους.

«Δε θα χώριζα ποτέ για κάποιον άλλο, είναι πολύ ανώριμο. Δε θα ήταν το τρίτο πρόσωπο η αιτία. Όταν μια σχέση δεν είναι καλή, τότε μπαίνουν οι τρί��οι», είπε.

Εξομολογήθηκε μάλιστα ότι έχει κλάψει πολύ για το χωρισμό της.

«Έχω κλάψει πολύ με αφορμή τον Σωκράτη. Υπάρχει άνθρωπος που δεν κλαίει; Και πριν και μετά και συνέχεια. Είμαι άνθρωπος που εκφράζεται με γέλιο και με κλάμα», είπε.

Δείτε το video με την εξομολόγηση της ηθοποιού...

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top