William και Catherine: Κέρδισαν τα δικαστήρια και το’ ριξαν στο χορό

ΔΕΙΤΕ πώς τα πέρασαν μετά την ανακοίνωση της απόφασης για τις γυμνές φωτογραφίες

William και Catherine: Κέρδισαν τα δικαστήρια και το’ ριξαν στο χορό

Στο απομακρυσμένο νησί Tuvalu, τον τελευταίο σταθμό της περιοδείας του στην Ανατολή, πήγε το πριγκιπικό ζευγάρι της Βρετανίας και η υποδοχή ήταν ακριβώς αυτή που τους άρμοζε.

kate1.jpg



Οι κάτοικοι του νησιού τους φόρεσαν στεφάνια από λουλούδια και τους κουβάλησαν πάνω σε θρόνους μέχρι την αμμουδιά της παραλίας για να ακολουθήσει μια παραδοσιακή τελετή υποδοχής.

kate2.jpg



Μάλιστα William και Catherine φόρεσαν φούστες από ξερόχορτα και χόρεψαν και παραδοσιακούς χορούς με τους κατοίκους. Για μια ακόμα φορά η Catherine έκλεψε τις εντυπώσεις με τις χορευτικές της ικανότητες, ενώ ο William εγκατέλειψε νωρίς, αφού ο πρίγκιπας δεν το έχει και πολύ με τον χορό.

kate3.jpg


Η Catherine αποκάλυψε ότι ο William έκανε κρυφά πρόβες για να τα καταφέρει στο χορό, όμως τελικά τσάμπα πήγε η προσπάθεια, αφού όλοι κοιτούσαν την καλή του.

kate4.jpg


Εκτός από χορό, το πριγκιπικό ζευγάρι κλήθηκε από τους κατοίκους να… ψεκάσει με άρωμα τους χορευτές, ενώ εκείνοι χόρευαν παραδοσιακούς χορούς.

kate5.jpg


Το νησί Tuvalu έχει 10.000 κατοίκους και ανήκει ακόμα στο βασίλειο τη�� Βρετανίας. Μετά από την επίσκεψή τους εκεί το πριγκιπικό ζεύγος αναχώρησε για τη Βρετανία, όπου θα επιστρέψει και πάλι στους φυσιολογικούς ρυθμούς της ζωής του.

kate6.jpg


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top