Γιάννης Μπέζος: «Η κόρη μου είναι άνεργη»

Δείτε την αποκαλυπτική συνέντευξη του ηθοποιού

Γιάννης Μπέζος: «Η κόρη μου είναι άνεργη»

Είναι ένας από τους πιο καταξιωμένους ηθοποιούς. Ελάχιστοι όμως γνωρίζουν ότι η κόρη του Γιάννη Μπέζου, Ηρώ, είναι μία νέα ηθοποιός που ψάχνει και αυτή για δουλειά, όπως χιλιάδες άλλοι νέοι.

«Η κόρη μου είναι άνεργη» αποκάλυψε ο Γιάννης Μπέζος μιλώντας στην εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου .

«Αν της άνοιγα εγώ μία πόρτα θα ήμουν ανακόλουθος με αυτά που λέω τόση ώρα εδώ .Δεν θα της ανοίξει κανείς την πόρτα , θα την ανοίξει μόνη της , όπως την άνοιξα και εγώ γιατί ακούω διάφορους που λένε τώρα η ανεργία και τι θα κάνουμε για τους νεότερους συναδέλφους , εγώ όταν βγήκα στην δουλειά αυτή έλεγα που θα βρω μεροκάματο, όχι να κάνω επιλογή της δουλειάς .. Δεν δέχομαι καμία κλάψα και καμιά μιζέρια . Να παλέψουμε , να διεκδικήσουμε . Δεν θα τους χαρίσει κανείς τίποτα τουλάχιστον στον χώρο τον δικό μας», είπε ο ηθοποιός .

Και συνέχισε λέγοντας πως «οι άνθρωποι δοκιμάζονται. Θα υπάρξει μικρή ανάκαμψη.Τα παλιά τελείωσαν διότι δεν χρειάζονται και πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα επικρατήσουν όχι οι φθηνότεροι, αλλά οι καλύτεροι . Η πιάτσα θα το ζητήσει . Ο κόσμος».

Στον ίδιο τόνο πρόσθεσε πως «εμείς βαθμολογούμαστε από τον χρόνο ..από την διάρκεια. Τώρα το τι λέει ο κριτικός και ο κάθε αγράμματος που γράφει ότι του κατέβει ποσώς με ενδιαφέρει ..εμένα με ενδιαφέρουν οι θεατές στην περίπτωση του θεάτρου, στην περίπτωση της τηλεόρασης οι τηλεθεατές» ..

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top