Ζώδια και εμπιστοσύνη: Ποιοι είναι οι «έμ-πιστοι» του ζωδιακού;;;

Μάθετε τη σχέση των ζωδίων με την... εμπιστοσύνη!

της Παρθένας Αστεριάδου
Εμπιστοσύνη μια λέξη…, μια αξία που κλονίζεται αρκετά τελευταία… κι αν όχι, όταν αμφισβητείται… προκαλεί επίπονες συναισθηματικές καταστάσεις! Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε εκ των προτέρων αν οι άνθρωποι είναι άξιοι της εμπιστοσύνης μας… αλλά κάποιοι έχουν την τάση να εμπιστεύονται με τα μάτια κλειστά, άλλοι… πιο διστακτικά, ενώ κάποιοι άλλοι είναι μονίμως καχύποπτοι με τους ανθρώπους! Το star.gr και η Παρθένα Αστεριάδου σας δίνουν τα φώτα τους για τη σχέση των ζωδίων με την εμπιστοσύνη!

Κριός: Εμπιστεύεται τους άλλους σχεδόν με κλειστά τα μάτια! Είναι τόσο παρορμητικός που δεν προλαβαίνει άλλωστε να σκεφτεί!! Αν προδοθεί, θα εμπιστευτεί ξανά! Αν γίνει επιθετικός, αθυρόστομος και απότομος… μην τον εμπιστεύεστε εσείς, κάτι κρύβει!

Ταύρος: Εμπιστεύεται δύσκολα και αργά. Αν εμπιστευτεί τα δίνει όλα και αναζητά πάντα την ασφάλεια μέσα από την εμπιστοσύνη και τη συντροφικότητα. Αν προδοθεί… τρέξτε να κρυφτείτε! Τώρα πότε να μην τον εμπιστεύεστε εσείς.. όταν αρχίσει έστω και τα αθώα ψέματα ή όταν ξαφνικά χάσει την όρεξη του και τη διάθεση του για σεξ ή για φαγητό…!
Δίδυμοι: Για να εμπιστευτεί ένας Δίδυμος, πρέπει να πειστεί πρώτα για τον άλλο! Θέλει λογικά επιχειρήματα που θα τον πείσουν ότι αξίζει κάποιος την εμπιστοσύνη του. Τότε μόνο θα τον/την κερδίσετε! Όσο για το αν πρέπει να τον εμπιστεύεστε εσείς.. είπαμε.. έχει μια ανάλαφρη φύση… όχι ότι δεν είναι όμως παιδιά που δεν είναι έμπιστα!!!!

Καρκίνος: Δεν αντέχει να μην τον εμπιστεύονται… αλλά εκείνο�� δεν εμπιστεύεται ποτέ! Είναι τόσο ανασφαλής… που και να εμπιστευτεί, πάντα θα ζει με την αμφιβολία και την καχυποψία! Αν προδοθεί… “κλαύτε τα” Χαράλαμποι! Αν κόψει τ��ς τρυφερότητες και τις μελιστάλαχτες δηλώσεις… αρχίστε να μην τον εμπιστεύεστε εσείς…!

Λέων: Είναι από τους πιο έμπιστους του ζωδιακού και μάλιστα χαρίζει και αποδέχεται την εμπιστοσύνη απλόχερα! Δεδομένης της γενναιοδωρίας των συναισθημάτων του εμπιστεύεται τους ανθρώπους και σέβεται την εμπιστοσύνη που του δείχνουν! Αν προδοθεί, πληγώνεται ανεπανόρθωτα! Αν ξεχάσει γενέθλια, γιορτές και επετείους ή γίνει επιθετικός… να έχετε το νου σας!


Παρθένος: Υποτίθεται πως δεν χαρίζει εύκολα την εμπιστοσύνη του ή περνά τους άλλους από αρκετά τεσ�� για να αποδείξουν την αξιοπιστία τους! Βέβαια, όταν εμπιστευτεί, δίνεται ανεπιφύλακτα και άνευ όρων. Αν προδοθεί, μην ελπίζετε ποτέ ότι θα σας συγχωρέσει, κι αν το κάνει… δεν θα ξεχάσει ποτέ την προδοσία. Οι Παρθένοι σέβονται τους άλλους γιατί πρωτίστως σέβονται τον εαυτό τους κι ακόμη όταν δεν πρέπει να τους εμπιστεύεστε εσείς, είναι ίσως οι μόνοι… που θα σας το πουν ευθέως!

Τα υπόλοιπα ζώδια και η σχέση τους… με την εμπιστοσύνη αύριο… STAY TUNED!!!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top