Δείτε: νέες hot φωτό της Middleton - αποσύρονται οι πρώτες

Βγήκαν 50 γυμνά ενσταντανέ, ενώ δικαστήριο έριξε μπλόκο και «καμπάνα»

Δείτε: νέες hot φωτό της Middleton - αποσύρονται οι πρώτες

Να απαγορευτεί η κυκλοφορία των γυμνών φωτογραφιών της Kate Middleton και να διεξαχθεί προκαταρκτική έρευνα για τυχόν παραβίαση της προσωπικής της ζωής, αποφάσισε γαλλικό δικαστήριο, μετά την μήνυση που κατέθεσαν ο πρίγκιπας William και η σύζυγός του. Την ίδια ώρα, ιταλικό περιοδικό δημοσίευσε 50 νέες γυμνόστηθες πόζες τις δούκισσας!

Σύμφωνα με την εισαγγελία της Ναντέρ, το περιοδικό «Closer» που δημοσίευσε τα 14 hot ενσταντανέ της δούκισσας θα πρέπει να παραδώσει όλα τα ψηφιακά αντίγραφα των φωτογραφιών του ζεύγους και να τα αποσύρει από το Ίντερνετ και τις εφαρμογές για tablet.

Προς το παρόν, δεν έχει αποσαφηνιστεί αν θα πρέπει να αποσυρθεί το περιοδικό από τα περίπτερα, ενώ για κάθε μέρα καθυστέρησης στην εφαρμογή της απόφασης θα πέφτει «καμπάνα» 10.000 ευρώ!

closer-kate-middleton-topless1.jpg

Παράλληλα, το σώμα καταστολής των εγκλημάτων κατά της προσωπικότητας (BRDP) στο Παρίσι διεξάγει προκαταρκτική έρευνα για παραβίαση της ιδιωτικής ζωής του William και της Catherine, κατά την παρα��ονή τους σε χλιδάτη βίλα στη νότια Γαλλία, οπότε και τραβήχτηκαν οι γυμνόστηθες πόζες.

Η απόφαση έρχεται μετά την απόλυση του διευθυντή της ιρλανδικής εφημερίδας «Daily Star» επειδή δημοσίευσε τις «πιπεράτες» φωτογραφίες, αλλά λίγη ώρα μετά την δημοσίευση 26σελιδου αφιερώματος με 50 φωτογραφίες από τις συνολικά 200 που ισχυρίζεται ότι έχει το ιταλικό περιοδικό «Chi»!

Δείτε τις γυμνές φωτογραφίες της Kate Middleton που δημοσίευσε σήμερα το «Chi»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top