Ποιά τραγουδίστρια χτίζει σχολείο για να «κρύψει» 1 εκατομμύριο;

Άφεση αμαρτιών με… φιλανθρωπία

Στη… φιλανθρωπία στράφηκε γνωστή τραγουδίστρια προκειμένου να πάρει άφεση αμαρτιών για το 1 εκατομμύριο που έβαλε στην τσέπη: σχολείο χτίζει η σταρ και μας ζητά να την συγχωρήσουμε!

Ο λόγος για την Nelly Furtado, η οποία φαίνεται πως αποφάσισε να… «αγιάσει», μετά τον σάλο που προκλήθηκε το 2007, όταν ανέλαβε να διασκεδάσει μέλη της οικογένειας Καντάφι σε ξενοδοχείο της Ιταλίας.

«Έλαβα ένα εκατομμύριο δολάρια για να τραγουδήσω για την οικογένεια για 45 λεπτά, αλλά διέθεσα τα χρήματα για φιλανθρωπία», είπε η 33χρονη τραγουδίστρια σε συνέντευξή της, προσθέτοντας πως τα χρήματα τα έδωσε στην οργάνωση «Free the Children» για την ανέγερση σχολείου στην Κένυα. Μάλιστα, είχε ανακοινώσει την δωρεά κατά την διάρκεια πρόσφατης συναυλίας της, με το κοινό να την αποθεώνει, αν και τότε δεν είπε λέξη για τον Καντάφι...

Όπως τόνισε η ίδια, το παρτάκι του Καντάφι ήταν η πρώτη prive εκδήλωση στην οποία εμφανίστηκε και… δεν γνώριζε για ποιόν ακριβώς τραγουδούσε!

Μια απλή αναζήτηση στο Google πριν πει το «ναι» δεν σκέφτηκε να κάνει;
Αλλά είναι πολλά τα λεφτά Nelly… Άλλωστε, σε άλλα πάρτι των Καντάφι εμφανίστηκαν μεταξύ άλλων οι Usher, Βeyonce και Mariah Carey!

Δείτε στο βίντεο την Nelly Furtado να ανακοινώνει την δωρεά κατά την διάρκεια συναυλίας της

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top