Δείτε βίντεο από το τροχαίο των 8 ηθοποιών στην Κύπρο

Τι δηλώνουν οι ίδιοι για την περιπέτειά τους;

Δείτε βίντεο από το τροχαίο των 8 ηθοποιών στην Κύπρο

Άγιο είχαν οι οκτώ Έλληνες ηθοποιοί που επέβαιναν σε βαν, όταν προσέκρουσαν σε σταθμευμένο αυτοκίνητο στην εθνική οδό Λευκωσίας - Λάρνακας. Ανάμεσα τους η Άννα Παναγιωτοπούλου. η Μίρκα Παπακωνσταντίνου, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης και η Χρύσα Ρώπα, η οποία, όπως έγραψε νωρίτερα το star.gr, υπέστη διάσειση και παραμένει στο νοσοκομείο.

«Σε ένα βαν ήμασταν που μας πήγαινε και μας έφερνε όλο τον καιρό. Ήταν ένα ατύχημα που έγινε τυχαία. Ήταν ένα αυτοκίνητο κάθετα στο δρόμο χωρίς φώτα και πέσαμε πάνω. Δεν έφταιγε κανείς άλλος. Αυτός που άφησε το αυτοκίνητο εκεί», είπε η Άννα Παναγιωτοπούλου στο Star.

Οι ηθοποιοί -που μόλις είχαν τελειώσει τη θεατρική τους παράσταση και κατευθυνόντουσαν προς την Λεμεσό- είναι σοκαρισμένοι. Τρία ασθενοφόρα του μετέφεραν ελαφρά τραυματισμένους στο γενικό νοσοκ��μείο της Λεμεσού, απ’ όπου πήραν εξιτήριο μετά τις πρώτες βοήθεις.

Πιο άτυχη στάθηκε η Χρύσα Ρώπα που παρέμεινε στο νοσοκομείο, λόγω διάσεισης.

«Δεν έπαθε κάτι η Χρύσα, ευτυχώς. Καθίσαμε όλοι μέχρι τις επτά και βγάζαμε ακτίνες και τέτοια προληπτικά. Σοκαριστήκαμε βέβαια», είπε στο Star η Μίρκα Παπακωνσταντίνου.

Η παράσταση «Τι Βουλή θα παραδώσεις μωρή» θα ανέβει κανονικά αύριο στην Πάφο.

Δείτε στο βίντεο πλάνα από το ατύχημα και δηλώσεις των ηθοποιών

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top