Αγόρασε αγελάδα αντί να βοηθήσει άπορη θεία της η Αθηνά Ωνάση

Τι αποκαλύπτει ο πρώην εκπρόσωπος Τύπου της οικογένειας

Βιβλίο – «φωτιά» για την Αθηνά Ωνά��η έγραψε ο πρώην εκπρόσωπος Τύπου της οικογένειας Ωνάση, Αλέξης Μανθεάκης, αποκαλύπτοντας το σκληρό πρόσωπο της κληρονόμου και αναφέροντας ως παράδειγμα ότι προτίμησε να αγοράσει μία αγελάδα παρά να βοηθήσει την άπορη θεία της!

Στο «Athina Onassis: In the eye of the storm», που κυκλοφορεί στα αγγλικά σε ηλεκτρονική έκδοση, ο γνωστός δικηγόρος αποκαλύπτει πράγματα που λίγοι γνωρίζουν και χαρακτηρίζει την Αθηνά «κούκλα από ατσάλι» και «σκληρό άνθρωπο».

«Όταν κάποια στιγμή η θεία της Αθηνάς, Όλγα Ωνάση, η οποία αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα, ζήτησε τη βοήθειά της, εκείνη ποτέ δεν ανταποκρίθηκε και τόσο τα τηλεφωνήματά της όσο και το γράμμα που έγραψε στη χρυσή κληρονόμο δεν έλαβαν ποτέ απάντηση. Η Όλγα μού τηλεφωνούσε κάθε 10 ημέρες περίπου, λέγοντάς μου ότι δεν είχε καθόλου χρήματα και εξαιτίας του προχωρημένου της ηλικίας της δεν μπορούσε να δουλέψει», εξιστορεί ο κ. Μανθεάκης στο βιβλίο.

Και ο πρώην εκπρόσωπος της οικογένειας καταλήγει: «Η Αθηνά και οι άνθρωποι της στην Ελβετία αγνόησαν το αίτημα της θείας της… Λίγο καιρό αργότερα η Όλγα κατέφευγε καθημερινά στο συσσίτιο της εκκλησίας του Αγίου Νικολάου και περίμενε υπομονετικά τη σειρά της σε μια μεγάλη ουρά απόρων, προκειμένου να της δώσουν ένα πιάτο ζεστό φαγητό. Την ίδια ώρα -στις 22 Οκτωβρίου του 2003- η Αθηνά φέρεται, σύμφωνα με δημοσίευμα βραζιλιάνικης εφημερίδας, να αγόρασε στον Ντόντα πανάκριβη αγελάδα ράτσας, που της κόστισε 230.000 δολάρια».

Δείτε στο βίντεο τι είπε στο Star ο Αλέξης Μανθεάκης

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top