Τραυματίστηκαν οχτώ Έλληνες ηθοποιοί σε τροχαίο στην Κύπρο

Καλά στην υγεία τους οι 7 – στο νοσοκομείο η Χρύσα Ρώπα

Τραυματίστηκαν οχτώ Έλληνες ηθοποιοί σε τροχαίο στην Κύπρο

Το χάρο με τα μάτια του είδε ο θίασος της παράστασης «Τι Βουλή θα παραδόσεις μωρή», που αυτές τις μέρες βρίσκεται για παραστάσεις στην Κύπρο. Χθες το βράδυ το λεωφορειάκι που τους μετέφερε τράκαρε με δύο άλλα αυτοκίνητα στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού με αποτέλεσμα να τραυματιστούν οχτώ ηθοποιοί του θιάσου.

Ανάμεσά τους είναι ο Αντώνης Καφετζόπουλος, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, η Άννα Παναγιωτοπούλου, η Μίρκα Παπακωνσταντίνου και η Χρύσα Ρώπα.

thiasos.jpg


Σύμφωνα με την αστυνομία ένα αυτοκίνητο που οδηγούσε άγνωστος, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες προσέκρουσε στο δεξιό κιγκλίδωμα του δρόμου. Ένα δεύτερο αυτοκίνητο μόλις το είδε σταμάτησε στην άκρη του δρόμου για να βοηθήσει τον οδηγό.

Για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, το λεωφορειάκι που μετέφερε τους γνωστούς ηθοποιούς προσέκρουσε διαδοχικά και στα δύο οχήματα με αποτέλεσμα να τραυματιστούν οχτώ άτομα.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν αμέσως στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες και πήραν όλοι εξιτήριο, εκτός από την Χρύσα Ρώπα που υπέστη διάσειση και θα παραμείνει στο νοσοκομείο. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο υπαίτιος εγκατέλειψε το σημείο του τροχαίου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του θιάσου, οι παραστάσεις θα συνεχιστούν κανονικά.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top