Ποια τραγουδίστρια του… «έντεχνου» βρέθηκε στο πλευρό της Πάολα;

Τη λέει σε όσους επικρίνουν την τραγουδίστρια

Ποια τραγουδίστρια του… «έντεχνου» βρέθηκε στο πλευρό της Πάολα;

Μία απροσδόκητη σύμμαχο έχει πλέον στο πλευρό της η Πάολα. Μετά τον διαδικτυακό πόλεμο που έχει ξεκινήσει εναντίον της με προσβλητικά σχόλια και «πειραγμένες» φωτογραφίες της στα site κοινωνικής δικτύωσης, η Πάολα βρήκε στήριγμα την… Ευσταθία.

Ναι, ναι καλά διαβάζετε. Η τραγουδίστρια αποφάσισε να πάρει θέση για όσα λέγονται και γράφονται για την Πάολα και μέσα από μια επιστολή της στο mediasoup, σφάζει με το γάντι, όλους όσοι συμμετέχουν στον πόλεμο εναντίον της.

Στην επιστολή της η Ευσταθία αναφέρει:

«Ο Β. ακούει συχνά Πάολα. Μάλλον θα έλεγα "κρυφακούει"… Επίσης, τον διασκεδάζουν πολύ τα ανέκδοτα που βγήκαν κοροϊδευτικά για τη "σκυλίσια" φύση της. Γενικά, όλη η παρέα του γελάει με την Πάολα. Ποιος να το πιστέψει ότι ένα "σκυλί" προσγειώθηκε τόσο ξαφνικά στα μουσικά μας δρώμενα; Μέχρι τότε οι λέξεις "πίστα", "λουλούδια", "σκυλάδικο" δεν είχαν καμία υπόσταση.
Η ελληνική οικογένεια έκανε αιματηρές οικονομίες για να επισκεφτεί τουλάχιστον δύο φορές το χρόνο τη Σκάλα του Μιλάνου. Μέσα στο σπίτι ή στο αυτοκίνητο ακούγονταν μόνο τα αριστουργήματα της κλασσικής μουσικής, καθώς και τζαζ, για τα πιο ανήσυχα πνεύματα. Επόμενο, βέβαια, μιας και στο χωριό του καθενός ο κόσμος συνήθιζε να ακούει Μπαχ, Σούμπερτ άντε και στο τσακίρ κέφι έριχναν και κανένα Σοπέν…

Ήρθε λοιπόν η Πάολα, αυτό το φαινόμενο, και τα έκανε όλα μαντάρα, μας χάλασε την αισθητική!

Γι' αυτό και ο Β. γελάει με τα ανέκδοτα που λένε για την Πάολα. Γιατί έχει ανάγκη όπως όλοι έναν εύκολο στόχο. Οι άλλοι "στόχοι" είναι πιο δύσκολοι, καμουφλάρονται επιδέξια και για να τους ξεσκεπάσει κανείς θα πρέπει να έχει άποψη. Θα πρέπει να έχει κότσια .Θα πρέπει να πάρει θέση. Ο "τρελός του χωριού" είναι και θα παραμείνει το αιώνιο σύμβολο του δικού μας άλλοθι. Είναι η ψευδαίσθηση της απόδειξης της ανωτερότητάς μας. Είναι η ενασχόλησή μας με τον "θάνατο" των άλλων μήπως και ξεχάσουμε τον δικό μας. Είναι η "πτώση" μας.

Στην υγειά σου Πάολα!

Αυτός ο κόσμος δεν θα αλλάξει ποτέ…»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top