ΣΟΚ! Διάσημη ηθοποιός πιάστηκε να καπνίζει χασίς την ώρα που οδηγούσε

Και όλα αυτά, ενώ της έχουν πάρει το δίπλωμα

ΣΟΚ! Διάσημη ηθοποιός πιάστηκε να καπνίζει χασίς την ώρα που οδηγούσε

Η κατρακύλα δεν έχει τελειωμό για την Amanda Bynes. Ενώ η τροχαία της έχει αφαιρέσει το δίπλωμα γιατί οδηγούσε μεθυσμένη, εκείνη συνεχίζει να οδηγεί και όχι μόνο.

Ο φωτογραφικός φακός την… «συνέλαβε» να καπνίζει χασίς και να πέφτει πάνω σε παρκαρισμένα αυτοκίνητα.

Σύμφωνα με το ΤΜΖ, η ηθοποιός οδηγούσε στο Λος Άντζελες και ταυτόχρονα κάπνισε χασίς. Μάλιστα η Amanda το κάπνιζε με μια πίπα, την οποία την είχε καμουφλάρει έτσι, ώστε να μοιάζει με αναπτήρα αυτοκινήτου.

Η τελευταία περίοδος είναι πάρα πολύ δύσκολη για την Amanda αφού έχει συνεχώς προβλήματα με το νόμο. Αυτή τη φορά λοιπόν η ηθοποιός οδηγούσε σε ένα πάρκινγκ αυτοκινήτων και άρχισε να πέφτει πάνω στα παρκαρισμένα αυτοκίνητα.

Το αυτοκίνητό της δε ήταν σε άθλια κατάσταση. Μες στη βρώμα, τα σκουπίδια, τα άδεια μπουκάλια και στάχτες παντού.

Η Amanda πήγε στο συγκεκριμένο πάρκινγκ, κάπνισε χασίς και έφαγε τάκος, λίγο πριν στουκάρει πάνω στα αυτοκίνητα, απομυθοποιώντας πλήρως την εικόνα του καλού κοριτσιού που είχε όταν πρωταγωνιστούσε στις σειρές του Nickelodeon.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες, πριν αρχίσει να παίρνει σβάρνα τα αυτοκίνητα, είχε πάει και είχε κάνει επί τρεις ώρες spa, αλλά μάλλον δεν χαλάρωσε αρκετά.

Η ίδια πάντως παρά την έντονη ανησυχία των δικών της δεν παραδέχεται ότι έχει πρόβλημα και μάλιστα αρνείται να δεχθεί οποιαδήποτε βοήθεια. Τώρα η οικογένειά της φοβάται ότι τα χειρότερα δεν έχουν έρθει ακόμα και προσπαθούν με κάθε τρόπο να την πείσουν να μπει σε κέντρο αποτοξίνωσης.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top