Mε ερωτική ιστορία η Γαρμπή στον κινηματογράφο

Μάθε όλες τις λεπτομέρειες για την παράσταση που ετοιμάζει!

Μία δίωρη ερωτική ιστορία θα παρουσιάσει στον κινηματογράφο η Καίτη Γαρμπή, που θα κάνει πρεμιέρα σε γνωστό σινεμά της Αθήνας στις 12 Οκτωβρίου, όπως πρώτο έγραψε το star.gr! Το επίσημο trailer μόλις κυκλοφόρησε και το star.gr σου το παρουσιάζει μαζί με όλες τις λεπτομέρειες της παράστασης.

Σε αίθουσα των «Odeon Kosmopolis», στο Μαρούσι, η δημοφιλής τραγουδίστρια θα μας αφηγηθεί μαζί με τους μουσικούς της μία ερωτική ιστορία: αυτή που η ίδια έχει με την μουσική εδώ και 20 χρόνια!

Τα φώτα θα σβήνουν στις 23:00 και για δύο ώρες η Καίτη θα μας ταξιδεύει με παλιά και νέα της τραγούδια, κομμάτια άλλων καλλιτεχνών και μουσικές από τον κινηματογράφο, σε αυθεντικές και νέες εκτελέσεις.

Η μουσική θα «παντρεύεται» με την εικόνα, καθώς στο πανί θα προβάλλονται εντυπωσιακά βίντεο που η τραγουδίστρια έχει ήδη γυρίσει, τόσο στην Αθήνα, όσο και σε άλλα μέρη, όπως η Σαντορίνη και η Κωνσταντινούπολη.

Oι παραστάσεις θα γίνονται κάθε Παρασκευή και Σάββατο, έως τις 10 Νοεμβρίου, ενώ σύντομα θα αρχίσει η προπώληση εισιτηρίων.

«Μαγεμένη από τον κινηματογράφο, όσα χρόνια θυμάμαι τον εαυτό μου, μ' αυτή την παράσταση εκπληρώνω ένα μεγάλο μου όνειρο: Να τραγουδήσω μέσα σε μια κινηματογραφική αίθουσα! Ζω για τις στιγμές που θα μοιραστώ την κινηματογραφική μαγεία με το κοινό και θα μπορέσω να αγγίξω την ψυχή του ερμηνεύοντας κάθε μου τραγούδι για όλους και έναν ένα ξεχωριστά», δηλώνει η Καίτη.

Πάρτε «γεύση» από την παράσταση βλέποντας το official trailer που μόλις κυκλοφόρησε!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top