Πέτρος Φιλιππίδης: «Θέλω να αγγίζω την τελειότητα»

Τι σημαίνει για τον ηθοποιό η λέξη επιτυχημένος; Ποιο είναι το τέλ��ιο;

O Πέτρος Φιλιππίδης μίλησε για τ��ν πορεία του στο θέατρο, τη λέξη επιτυχημένος, τι θεωρεί ο ίδιος τέλειο, ενώ αναφέρθηκε και στην προσωπική του ζωή.

Η πορεία του στο θέατρο

«Θεωρώ προκλητική τη λέξη, επιτυχημένος. Αισθάνομαι ότι έχω κάνει αρκετά πράγματα στην πορεία μου στο θέατρο. Δεν αισθάνομαι ότι έχω τελειώσει. Έχω ακόμη πολλά όνειρα και στόχους και ελπίζω να πραγματοποιηθούν».

Ποιο είναι το «τέλειο» για τον Πέτρο Φιλιππίδη


«Δεν θέλω να παρουσιάζω κάτι μέτριο. Δεν ξέρω τι γίνεται στο τέλος, αλλά ο στόχος μου δεν είναι αυτός. Θέλω να αγγίζω την τελειότητα. Ακούγεται λίγο αστείο, το ξέρω, αλλά το λέω σοβαρά. Από εκεί και πέρα η γνώμη του κοινού είναι αυτή που με νοιάζει περισσότερο. Αν δε του αρέσει, θα στο πει, δεν θα σου χαριστεί».

«Ο χαμένος δεν είμαι εγώ»

«Το θέμα δεν είναι τι κάνεις εσύ. Το θέμα είναι τι κάνουν οι άλλοι και πως εισπράττουν τη δική σου συμπεριφορά. Εγώ δεν μπορώ να πάψω να αγαπώ, να είμαι δοτικός και ανοιχτός. Δεν χάνω εγώ που δίνω αυτό που έχω στην ψυχή μου, αλλά εκείνοι που δεν έχουν τη χαρά να εισπράξουν αυτό που τους δίνω. Σε αυτή την περίπτωση, ο χαμένος δεν είμαι εγώ».


Η προσωπική του ζωή

«Όλα τα ζευγάρια περνούν κρίσεις. Τα ζευγάρια με παιδιά πολλές φ��ρές περνούν περισσότερες. Δεν υπάρχει ζευγάρι που να είναι 20 χρόνια μαζί και η κάθε του μέρα να είναι μέλι-γάλα. Τέτοιο ζευγάρι ήταν μόνο ο Αδάμ και η Εύα...πριν το μήλο. Όταν είσαι με έναν άνθρωπο πολλά χρόνια χρειάζεται εκτίμηση, κατανόηση αγάπη και φυσικά πάθος».

Έχει πουλήσει σωστά τον εαυτό του;

«Στο καλλιτεχνικό κομμάτι, νομίζω ότι καλά βαδίζω. Θα μπορούσα να το είχα κάνει καλύτερα όσον αφορά στο εμπορικό μέρος».

Ακόμα, ο ηθοποιός υποστήριξε πως «θα δανειστώ τα λόγια του φίλου μου, Γιάννη Μπέζου «στην τέχνη όταν χρειάζεται, πρέπει να πέφτουν χρήματα». Πρέπει όπως λέει και ο Γιάννης να φαινόμαστε άρχοντες για να μπορέσουμε να είμαστε κάποια στιγμή».


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top