Κατερίνα Στικούδη: «έχω ζήσει τρεις μεγάλους έρωτες»

Είναι έτοιμη να κάνει οικογένεια η σέξι μελαχρινή;

Το ότι έχει ζήσει τρεις μεγάλους έρωτες και το ότι δεν αισθάνεται έτοιμη να κάνει οικογένεια εξομολογείται η Κατερίνα Στικούδη και παραδέχεται πως την έχει φλερτάρει γυναίκα, αλλά και πως έχει περάσει μεγάλες δυσκολίες στη ζωή της!

«Δεν βρέθηκα ποτέ ένα βήμα πριν τον γάμο. Για να το κάνω αυτό θα πρέπει να επιθυμώ να κάνω παιδί. Δεν βρίσκω λόγο να μπω σε αυτή τη διαδικασία αν δεν αποφασίσω να κάνω οικογένεια. Προσωπικά, δεν αισθάνομαι ακόμα έτοιμη να το πράξω», λέει η σέξι μελαχρινή και τονίζει πως ουδέποτε ένιωσε την ανάγκη να δηλώσει δημόσια πως είναι ερωτευμένη.

Το σεξαπίλ της, πάντως, δεν είναι το «δυνατό» της σημείο, όπως αναφέρει. «Είμαι παραδοσιακή γυναίκα. Θέλω να φροντίζω και να προσέχω τον άντρα μου. Έχω μάθει και να μαγειρεύω! Από την άλλη, επειδή έφυγα από το σπίτι μου αρκετά νωρίς, η ανεξαρτησία μου εκφράζεται με δυναμισμό. Το βασικό θέμα για μένα, όμως, είναι να μην υπάρχει ανταγωνισμός στο ζευγάρι», αναφέρει η Κατερίνα.

«Μου έχει τύχει να με φλερτάρει γυναίκα. Χαμογέλασα! Δε βλέπω κάτι τρομακτικό και περίεργο σε αυτό. Ο καθένας μπορεί να κάνει στο κρεβάτι του ότι θέλει. Δεν υπάρχουν νόμοι και κανόνες στην αγάπη και τον έρωτα», συνεχίζει η τραγουδίστρια και παραδέχεται ότι το πρώτο διάστημα που ήρθε στην Αθήνα πέρασε δύσκολα, όμως, το αντιμετώπισε βλέποντας κάθε πρόβλημα χιουμοριστικά.

Απαντώντας στην κριτική που δέχεται, η Κατερίνα επισημαίνει: «δεν βρίσκω το λόγο να απολογείται κανείς για το τι επιλέγει στη ζωή του. Επειδή ο χώρος μας σχετίζεται με τη δημοσιότητα, δεν σημαίνει ότι διαφέρουμε από άλλους ανθρώπους που έχουν τελειώσει, για παράδειγμα, μια πανεπιστημιακή σχολή και ασχολούνται με άλλο επάγγελμα από εκείνο της κατάρτισής τους. Καθένας έχει δικαίωμα να έχει την άποψή του και να ασκεί κριτική. Η εμπάθεια, όμως, είναι κάτι διαφορετικό».

Τέλος, ξεκαθαρίζει πως δεν υπήρξε κανένα παρασκήνιο γύρω από την συμμετοχή της στο «Μες Στην Καλή Χαρά» και η απόρριψη της πρότασης δεν είχε να κάνει με τα χρήματα, αλλά με τον προγραμματισμό επαγγελματικών συνεργασιών που ήδη έχει κλείσει!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top