Με... ντουέτο ξεπέρασαν την κόντρα Θεοδωρίδου - Μαργαρίτης

Δείτε τι έγινε όταν συναντήθηκαν επί σκηνής

Με... ντουέτο ξεπέρασαν την κόντρα Θεοδωρίδου - Μαργαρίτης

Νερό στο κρασί της είπε να βάλει η Νατάσα Θεοδωρίδου και πήγε να απολαύσει τη συναυλία του Γιώργου Μαργαρίτη στη συναυλία του «Ένας αιώνας λαϊκό τραγούδι» στο Άλσος Βεΐκου. Βλέπετε στο παρελθόν ο... "Μαγκάρετ" δεν είχε εκφραστεί και με τα καλύτερα λόγια για εκείνη, όμως η Νατάσα είναι μεγάλη καρδιά και είπε πια περασμένα ξεχασμένα.

Η Νατασά απολάμβανε τη συναυλία, όταν άκουσε ξαφνικά τον Γιώργο Μαργαρίτη να την καλεί να ανέβει στη σκηνή.

«Θέλω να δώσετε ένα δυνατό χειροκρότημα για τη Νατάσσα. Έχει ξεχωρίσει σαν τραγουδίστρια και μπορεί να πει τα πάντα», είπε ο Γιώργος Μαργαρίτης, καλώντας την να τραγουδήσουν μαζί το «Είδα τα μάτια σου κλαμένα», είπε ο Γιώργος Μαργαρίτης.

«Εγώ ήρθα να απολαύσω εσένα. Ευχαριστώ πάρα πολύ για την υποδοχή, αλλά ήρθα να ακούσω τον Γιώργο με πολλή αγάπη. Όλα αυτά τα τραγούδια τα τραγουδάω κι εγώ, επειδή τα αγαπώ πάρα πολύ και θα ήθελα να κάτσω και να σε απολαύσω», του είπε η Νατάσα.

Εκεί όμως πήρε την κατάσταση στα χέρια του το κοινό που με το παρατεταμένο χειροκρότημά του την έκανε να αλλάξει γνώμη. Μαζί λοιπόν με τον Γιώργο Μαργαρίτη τραγούδησαν το «Αγριολούλουδο».

Δείτε τους να το τραγουδάνε…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top