Χ. Βαρθακούρης: «Πήγαμε στο μαιευτήριο συνοδεία της ομάδας Δίας»

Η κινηματογραφική γέννηση της δεύτερης κόρης του

Χ. Βαρθακούρης: «Πήγαμε στο μαιευτήριο συνοδεία της ομάδας Δίας»
Μπαμπάς για δεύτερη φορά έγινε ο Χάρης Βαρθακούρης, όμως η δεύτερη κορούλα του ήταν βιαστική και αποφάσισε να έρθει στον κόσμο λίγο νωρίτερα από το προγραμματισμένο. Μάλιστα όπως αποκάλυψε ο ίδιος σε συνέντευξή του, η γέννησή της ήταν… κινηματογραφική.

«Ήταν εντελώς ξαφνικό το πώς έπιασαν οι πόνοι τη γυναίκα μου. Εμείς μένουμε Βόρεια και το μαιευτήριό μας είναι στα νότια προάστια. Μιλήσαμε με τον γιατρό και μας είπε να πάμε αμέσως στο νοσοκομείο, αλλά είχε τρομακτική κίνηση. Όσο κι αν κορνάραμε κανένας δεν φιλοτιμήθηκε να κάνει στην άκρη και πάρα πολύ κοντά στο σπίτι μας βρήκαμε μια ομάδα δέκα αστυνομικών. Μας ρώτησαν γιατί κορνάραμε, τους είπα ότι γεννάει η γυναίκα μου και πήγαμε συνοδεία μέχρι το μαιευτήριο, όπου ο γιατρός μας είπε ότι αν αργούσαμε είκοσι ακόμα λεπτά θα υπήρχε σοβαρό πρόβλημα και για το μωρό και για τη γυναίκα μου», είπε ο Χάρης Βαρθακούρης.

Ο ίδιος αν και δηλώνει ότι δε θέλει να είναι ένας πατέρας που θα ελέγχει τις κόρες του, ξεκαθαρίζει ότι αν βγει στην αγορά τσιπάκι με το οποίο θα ξέρει πού βρίσκονται κάθε φορά, θα πάει να το αγοράσει για να το βάλει στις κόρες του.

Χάρης Βαρθακούρης μίλησε και για τη σχέση του με τον πατέρα του και το κατά πόσο τον βοήθησε στην καριέρα του το γεγονός ότι ήταν ο γιος του Γιάννη Πάριου.

«Δεν είχα κανένα αβαντάζ επειδή είμαι ο γιος του Πάριου. Με βλέπετε πουθενά στα κανάλια, στις συνεντεύξεις, στα περιοδικά; Με βλέπετε να υπάρχω κάπου; Αυτό είναι φυσικά επιλογή μου, αλλά ίσως έχει να κάνει υποσυνείδητα με το γεγονός ότι μπορεί κατά βάθος να μην αντέχω το βάρος του ονόματος του πατέρα μου. Είναι μειονέκτημα να είσαι ο γιος ενός ογκόλιθου», είπε.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top