Ο Chris Brown «χτύπησε» και πάλι τη Rihanna

Έκανε τατουάζ το πρόσωπό της όταν την είχε ξυλοκοπήσει

Ο Chris Brown δεν πάει καθόλου καλά. Μετά τη νίκη του στα MTV Video Music Awards και το φιλί που αντάλλαξε στο στόμα με τη Rihanna, φαίνεται ότι πήρε θάρρος και αποφάσισε έτσι να αποκτήσει ένα νέο τατουάζ.

Όχι όμως ότι, κι ότι. Το τατουάζ δεν είναι ούτε σανσκριτική προσευχή, ούτε φιλοσοφικό ρητό, ούτε μια συμβολική ημερομηνία. Ο ράπερ πήγε και χτύπησε στο λαιμό του το μελανιασμένο πρόσωπο μιας γυναίκας που έχει πέσει θύμα ξυλοδαρμού!!!!

Μάλιστα όσοι το είδαν είπαν αμέσως ότι έμοιαζε αρκετά με τη φωτογραφία της μελανιασμένης Rihanna που είχε διαρρεύσει στον Τύπο μετά τον ξυλοδαρμό της από τον Brown το 2009.

Εκείνος πάλι υποστηρίζει ότι… όποια ομοιότητα είναι συμπτωματική, τονίζοντας ότι στο τατουάζ απεικονίζεται μια τυχαία γυναίκα.

Πάντως ακόμα κι αν δεν είναι η Rihanna η άγρια χτυπημένη γυναίκα που έχει πλέον στο λαιμό του, η επιλογή και μόνο να κάνει ένα τέτοιο τατουάζ δείχνει ότι ο Chris Brown έχει πολλά θέματα που πρέπει να λύσει με… ιατρική βοήθεια.

Εκτός κι αν αποφάσισε να χτυπήσει αυτό το tattoo για να του υπενθυμίζει κάθε μέρα να μην τολμήσει να ξανασηκώσει χέρι σε γυναίκα.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top