Κ. Στικούδη: «Δε θέλω να γίνω Μαρινέλλα»

Παίζει kick boxing και απαντά στους επικριτές της

Κ. Στικούδη: «Δε θέλω να γίνω Μαρινέλλα»
«Έχω μάθει να με κρίνουν, μα δεν έχω συνηθίσει», λέει με άκρως ποιητική διάθεση η Κατερίνα Στικούδη που μίλησε για μια ακόμα φορά για την κριτική που της ασκείται.

Η τραγουδίστρια δήλωσε ότι ο κόσμος της έχει παρεξηγήσει και γι’ αυτό την κρίνει αυστηρά, ενώ ξεκαθάρισε ότι δε θέλει να μοιάσει στην… Μαρινέλλα.

«Ο κόσμος έχει κάτι άλλο στο μυαλό του για μένα. Νομίζει ότι θέλω να γίνω κάτι άλλο από αυτό που στην πραγματικότητα εγώ θέλω να κάνω. Δεν έχω προσπαθήσει να γίνω ποτέ η Μαρινέλλα, ούτε η Αλεξίου και δεν είναι και στόχος μου. Δεν προσπαθώ να αποδείξω κάτι ή να πείσω κάποιον γι’ αυτό που κάνω. Δεν μπήκα ποτέ σ’ αυτή τη διαδικασία», είπε η Κατερίνα.

Τόνισε επίσης ότι ο κόσμος την θεωρεί… «μαγκάκι», αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι.

«Πολλές φορές έχω παρεξηγηθεί γιατί ο κόσμος με έχει χαρακτηρίσει μαγκάκι που αυτό πολλές φορές είναι επιθετικό και κάπως απότομο, αλλά δεν είναι έτσι. Ίσως κάποια πράγματα που έχω πει να παρεξηγήθηκαν, αλλά είμαι άνθρωπος που τα αντιμετωπίζω και ακόμα και τα λάθη μου τα παραδέχομαι και ζητάω συγγνώμη», είπε.

Όσο για τους άνδρες και το φλερτ; Η Κατερίνα, όπως είπε προσπαθεί να μην απαντά στο φλερτ και απλά χαμογελά, ενώ δηλώνει απερίφραστα ότι υπάρχουν άνδρες 100%.

Αυτό πάντως που την τραβάει σε έναν άνδρα είναι η ευγένειά του, ενώ θα πρέπει όπως είπε να την αντέχει γιατί είναι λίγο γκρινιάρα.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top