Ο κούκος αηδόνι του στοίχισε το διαζύγιο του Mel Gibson

Τη μισή του περιουσία παίρνει η πρώην

Ο κούκος αηδόνι του στοίχισε το διαζύγιο του Mel Gibson

Διαζύγιο μετά από 31 χρόνια γάμου ήθελε ο Mel Gibson; E… το πλήρωσε πολύ ακριβά! Κι αυτό γιατί βγήκε τελικά η απόφαση κ��ι τώρα θα πρέπει να δώσει στην πρώην σύζυγό του και μητέρα των επτά παιδιών του τη μισή του περιοδεία.

Πιο συγκεκριμένα ο ηθοποιός θα πρέπει να δώσει στην πρώην σύζυγό του Robyn τουλάχιστον 250 εκατ. λίρες, την ώρα που η περιουσία του υπολογίζεται στα 500 εκατ. λίρες. Το ζευγάρι δεν είχε υπογράψει προγαμιαίο συμβόλαιο και όπως καταλαβαίνετε του κόστισε ο κούκος αηδόνι του Mel.

Η Robyn εκτός από αυτά τα χρήματα θα πάρει και το 50% της σύνταξής του και θα ζήσει ζωή χαρισάμενη.

Ο Mel Gibson χώρισε από τη γυναίκα του το 2006 μετά από τη σύλληψή του στο Μαλιμπού επειδή οδηγούσε, ενώ ήταν μεθυσμένος. Τρία χρόνια αργότερα, η Robyn κατέθεσε αίτηση διαζυγίου, μετά από την ανακοίνωση του Gibson ότι περιμένει παιδί με τη Ρωσίδα ερωμένη του, Oksana Grigorieva.

Μαζί με την πρώην σύζυγό του ο Mel Gibson είχε στην ιδιοκτησία του διάφορα σπίτια στις ΗΠΑ, την Αυστραλία και την Κόστα Ρίκα, όπως επίσης κι ένα ιδιωτικό νησί στα Φίτζι, αξίας 10 εκατ. λιρών.
Επίσης η πρώην του παίρνει το μισό ποσό από τα πνευματικά δικαιώματα των ταινιών του, ενώ δικαιούται μέρος της σύνταξής του και από την Ένωση Αμερικανών Σκηνοθετών.

Μετά το διαζύγιό του ο Mel Gibson είχε αρκετά προβλήματα στην προσωπική του ζωή. Το 2010 παραδέχθηκε ότι ξυλοκόπησε την Oxana Grigorieva, ενώ εκείνη τον κατηγόρησε ότι την απειλούσε ότι θα τη σκοτώσει.

Φέτος ο ηθοποιός έβρισε έναν σεναριογράφο, ενώ η μητριά του ζήτησε να ληφθούν περιοριστικά μέτρα εναντίον του, λέγοντας ότι την έφτυσε στο πρόσωπο. Μετά από όλα αυτά ήρθε και η απόφαση του δικαστηρίου και όπως όλα δείχνουν ο Mel Gibson δεν το έχει πάρει και πολύ καλά.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top